USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На Одещині на території торговельного комплексу невідомі відібрали в жінки понад мільйон

12 Вересня 2021 18:48
В Одеській області на території торгового комплексу «Нове місто» (недалеко від промринку «7-й кілометр») невідомі відібрали у підприємниці з Чернівців понад 1 млн грн.

Як підтвердили УНІАН в Головному управлінні Національної поліції в області, вчора рано вранці в поліцію від одного з охоронців ринку надійшло повідомлення про пограбування 37-річної жінки.

За попередніми даними, група невідомих напала на підприємницю з Чернівців на вулиці Базовій. Розпорошивши в обличчя потерпілої сльозогінний газ, побили її та вирвали з рук дві сумки з грошима. У сумках було понад 1 млн грн.

Припускається, що зловмисники, одразу зникли з місця злочину на автомобілі. В дію було введено план «Перехоплення». Відкрито кримінальне провадження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
В . Показати IP 12 Вересня 2021 22:10
Четко сработано
7-й километр Показати IP 13 Вересня 2021 14:26
К сожалению, СМИ-первоисточник ошиблось в своей публикации и уже её исправило (это ограбление никак не касалось 7-го километра" и было НЕ на его территории. Вот исправленная новость первоисточника информации: https://dumskaya.net/news/na-sedmom-kilometre-razboyniki-otobrali-u-predpr-151151/ Вот опровержение самого 7-го километра: ОПРОВЕРЖЕНИЕ: НА ТЕРРИТОРИИ РЫНКА "7 КМ" РЕЗОНАНСНЫХ ПРАВОНАРУШЕНИЙ ЗА ПОСЛЕДНЮЮ НЕДЕЛЮ НЕ БЫЛО http://7km.net/7km-news/oproverjenie-na-territorii-rinka-7-km-rezonansnih-pravonarushenii-za-poslednyouyou-nedelyou-ne-bilo

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus