USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Саакашвілі вкотре подали до суду

8 Червня 2016 16:09
На одеського губернатора Михайла Саакашвілі подав до суду глава Фіскальної служби Роман Насіров. Приводом відкриття провадження стало те, що Саакашвілі назвав податківця злодієм в прямому ефірі українського каналу, - інформує Wikilex.com.ua.

До слова, губернатор Одещини уже не вперше стає фігурантом судових справ. До прикладу, нещодавно щодо очільника ОДА Одеси відкрили кримінальне провадження через те, що глава Одеської облдержадміністрації втручається в роботу державного підприємства Одеський припортовий завод. А минулого року на Саакашвілі подав до суду Арсен Аваков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВЧЕРГОВЕ СУД ДОВІВ: СААКАШВІЛІ РОЗПОВСЮДЖУВАВ НЕПРАВДУ

Насиров вимагає, що губернатор сплатив компенсацію за моральну шкоду в розмірі 1 млн гривень.

У прес-службі губернатора відзначили, що глава ОДА на суд не прийде, оскільки займається будівництвом дороги Одеса-Рені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
полюх Показати IP 8 Червня 2016 16:14
насірову не вистачає якраз цього 1 млн гр .щоб стати міліардером доларовим!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus