USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На сайті посольства України в Ірані зникла заява про те, що версія теракту або ракетної атаки виключається

8 Січня 2020 13:02
На сайті посольства України в Ірані зникла заява про те, що причиною авіакатастрофи українського літака в Ірані, за попередніми даними, стала аварія двигуна через технічні причини, а версія теракту або ракетної атаки виключається.

Натомість там з'явилися такі рядки: «Інформація щодо причин авіакатастрофи з'ясовується комісією. Будь-які заяви щодо причин аварії до рішення комісії не носять офіційного характеру».

Boeing 737 авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» рейсу PS 752 Тегеран – Київ розбився зранку 8 січня незабаром після вильоту з аеропорту Імама Хомейні в Тегерані. Літак впав одразу після зльоту. У мережі опублікували відео моменту падіння літака МАУ під Тегераном.

За попередніми даними, на борту перебувало 168 пасажирів і 9 членів екіпажу. Всі вони загинули. На місці падіння знайшли чорну скриньку. За попередніми даними, авіакатастрофа сталася через несправність двигуна.

Глава Тегеранського центру невідкладної допомоги заявив, що тіла загиблих буде важко опізнати через високий ступінь пошкоджень. Зараз рятувальники збирають тіла людей на території близько двох гектарів, щоб передати їх судмедекспертам.

За кілька годин до катастрофи іранські військові обстріляли дві військові бази США на території Іраку.

Як раніше повідомило одне з місцевих видань, український літак могли випадково збити ракетою під час обстрілу Іраном військових баз США в Іраку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Отже Показати IP 8 Січня 2020 13:30
Дружити з америкою смертельно?
очевидно до Отже Показати IP 8 Січня 2020 14:05
що без мізків жити смертельно небезпечно
Степан (Крымчанин) Показати IP 8 Січня 2020 13:40
Согласно заявлению Корпуса Стражей Исламской Революции, правительства сотрудничающих с США стран не будет рассматриваться Ираном отдельно «от американского преступного режима» -передает агентство Fars News.
Лучанин до Степан (Крымчанин) Показати IP 8 Січня 2020 14:35
Тебе крисчанін це має хвилювати?
Ісса Ндойє Показати IP 8 Січня 2020 15:06
«... Судячи з відео, мало місце загоряння, маневрував, мабуть, намагався повернутися. Потім падіння, спалах, все ... » «... Поки транспондер видавав дані, літак знаходився в наборі. Потім сталося щось дуже швидкоплинною, і передача обривається. На загоряння по тех.прічінам це не схоже ... » «... Подивіться на ці дірки на хвостовому оперенні - схоже, це сліди шрапнелі ...»

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus