USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Борисполі прощалися з загиблими в авіакатастрофі українцями. Відео

19 Січня 2020 11:11
Тіла українців, які загинули після збиття літака МАУ під Тегераном, 19 січня повернули з Ірану на Батьківщину. Літак вже приземлився в аеропорту «Бориспіль».

Церемонія вшанування пам’яті відбудеться в терміналі «В» міжнародного аеропорту «Бориспіль».

«Доступ відкритий для всіх. Збір біля входу до терміналу о 12:00. Попрощатися з загиблими можна з 13:00 до 19:00», – розповіли в авіакомпанії.

Борт, який доставив загиблих українців на Батьківщину приземлився в аеропорту о 10:55. Безпосередньо на злітній смузі його зустріли президент України Володимир Зеленський, прем'єр-міністр Олексій Гончарук та спікер парламенту Дмитро Разумков. Також присутнім був генпрокурор Руслан Рябошапка та міністри Кабміну.

Труни вкриті українськими прапорами виносили з литака одна за одною, першим до України повернувся перший пілот Володимир Гапоненко, далі ще один пілот Олексій Наумкін, їхній колега Сергій Хоменко, бортпровідники Ігор Матьков, Катерина Статнік, Марія Микитюк, Денис Лихно, Валерія Овчарук, Юлія Сологуб та пасажири літака Олена Малахова, Ольга Коб'юк.
Нагадаємо, 8 січня в Ірані розбився літак МАУ, 167 пасажирів і 9 членів екіпажу загинули.

Вранці 11 січня іранські військові оприлюднили заяву на державному ТБ, у якій визнали свою відповідальність за авіакатастрофу.

Волинянку Юлію Сологуб, бортпровідницю літака МАУ, який зазнав авіакатастрофи в Ірані, поховають в Києві на Дарницькому кладовищі. Вона працювала бортпровідником з травня 2018-го року. Юлії в грудні виповнилось 25 років, дівчина була заміжня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus