USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сестра загиблої бортпровідниці МАУ спростувала фейк про її дзвінок щодо обстрілу літака

9 Січня 2020 16:26
Бортпровідниця Міжнародних авіаліній України Катерина Статнік не дзвонила рідним з борта рейсу Тегеран-Київ і не говорила про обстріл. Про це повідомляє ВВС Україна із посиланням на старшу сестру стюардеси Ольгу.

Про те, що бортпровідниця нібито телефоном говорила родині про те, що літак зазнав обстрілу, із посиланням на джерела писали «Таврийские вести». Ця фейкова стаття і досі є на сайті.
Скріншот з сайту «Таврийские вести»

Сестра Статнік запевнила, що ніякого дзвінка не було.

«Вона не дзвонила нікому. Це все дурниця. Я лише сподіваюсь, що все сталося швидко і вона нічого не відчула», – додала Ольга.

За її словами, у їхнього батька проблеми із серцем. Мати ж дізналася про авіакатастрофу з новин.

«Цей ранок я не забуду ніколи. Ми її дуже любили. Я так боялася її втратити. Напишіть про це, хай всі знають. Вона була такою доброю, вона – просто ангел. Я не вірю в те, що сталося», – підсумувала сестра загиблої.

Нагадаємо, літак регулярного рейсу PS 752 Тегеран – Київ авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» («МАУ») розбився в Ірані 8 січня. Всі, хто був на борту літака, загинули.

В авіакомпанії МАУ заявили, що літак був справний, і не припускають помилку екіпажу.

Іранські фахівці заявили про пошкодження чорних скриньок. За версією, опублікованою в їхньому звіті, літак МАУ загорівся перед катастрофою і намагався повернутися в аеропорт Тегерана.

За наявними даними, в літаку Boeing 737 авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» було 168 пасажирів та 9 членів екіпажу.

Серед загиблих пасажирів українського літака, що розбився в Ірані, були громадяни Ірану, Канади, України, Швеції, Афганістану, Німеччини, Великої Британії.

На борту літака також були 11 громадян України: 2 пасажирів та 9 членів екіпажу, серед них була і уродженка Волині Юлія Сологуб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus