USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Соборності реконструюють мережу зливової каналізації

28 Липня 2018 14:49
На поточний ремонт мережі зливової каналізації на проспекті Соборності в Луцьку затратять 199,425 тисячі гривень.

Договір про здійснення робіт департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради підписав із ТзОВ «Зеніт» 25 липня. Тендер проходив через систему електронних закупівель Prozorro.

Товариство зобов’язується здійснити поточний ремонт мережі до 31 серпня цього року, а у випадку виявлення дефектів, пов’язаних із неналежною якістю надання послуг, – усунути їх за власний рахунок.

Водночас ТзОВ «Зеніт» гарантуватиме відповідність нормам чинного законодавства усіх матеріалів і компонентів, які використовуватимуться під час робіт.

Нагадаємо, проспект Соборності в Луцьку затоплює під час великих злив. А після цьогорічної екстремальної зливи в місті на проспекті облаштували додаткові зливові решітки на випадок наступних підтоплень.

Як пояснював директор департаменту ЖКГ Юрій Крась, проспект підтоплює, оскільки магістральна труба має малу пропускну здатність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дмитро Показати IP 28 Липня 2018 15:54
Не забудьте про Відродження біля Міської лікарні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus