USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Театральному майдані Луцька облаштують місце для нової новорічної ялинки

16 Січня 2020 19:35
У Луцьку напрацюють варіант облаштування місця для висадки великої ялинки, яка перебере на себе роль новорічної ялинки міста.

Про це йдеться у відповіді Луцької міської ради на петицію щодо збереження ялинок після реконструкції Театрального майдану.

Нагадаємо, відповідно до підсумків проведеного Всеукраїнського закритого архітектурного бліц-конкурсу на кращу концепцію облаштування Театрального майдану, визначили три конкурсні роботи, які стали переможцями. Відповідно до умов конкурсу, переможець не претендує на обов’язкову реалізацію власної концепції, що здобула перше місце.

В соцмережах виникла дискусія щодо знесення ялинок у центрі міста. Як повідомляли у Луцькраді, ялинкове тріо у центрі зрізати не планують.

Наразі на основі матеріалів, отриманих під час проведення конкурсу, розробляється технічне завдання на проєктування та ведуться перемовини про укладення договору на виконання проектних робіт.

«Враховуючи традицію останніх років прикрашати три ялинки на Театральному майдані до новорічних свят, питання щодо збереження ялинок при проєктуванні реконструкції майдану буде вирішено з врахуванням результатів обстеження стану даних ялинок. В проєкті буде напрацьовано варіант облаштування місця для висадки великорозмірної ялинки, яка з часом перебере на себе роль новорічної ялинки міста», – йдеться у відповіді на петицію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Баба Вадя Показати IP 16 Січня 2020 22:27
Значить будуть різати існуючі.
марія Показати IP 17 Січня 2020 15:40
Це вже немає чим зайнятися, то до ялинок взялися.....Щоб мали місто озеленювати, то роблять з точністю до навпаки..
Народна прокуратура Показати IP 18 Січня 2020 15:06
Оце прикольно! Три існуючі зрізаи, заплативши за це злолдію-підряднику 1 000 000 грн., а на їх місці посадити одну дорослу за таку ж суму! Мера немає - гуляй-веселись!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus