USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Центральному ринку Луцька проведуть облік підприємців

12 Вересня 2017 11:13
Депутати Луцької міської ради вирішили створити анкету з даними підприємців Центрального ринку, в яку впишуть номер кожного контейнера, його площу, прізвище, ім’я власника контейнера та людини, яка здійснює там торгівлю. Усе для того, щоб встановити діалог та врахувати інтереси усіх працівників.

Про це йшлося під час засідання тимчасової робочої групи для проведення діалогу та консультації з підприємцями, які здійснюють підприємницьку діяльність на території Центрального ринку 12 вересня в Луцькій міській раді.

Перед початком першого засідання голова робочої групи, депутат Андрій Козюра нагадав, що депутати ухвалили рішення відмовити облспоживспілці у договорі оренди землі на частині Центрального ринку, впродовж місяця передати міській раді земельну ділянку та створити робочу групу.

ЧИТАТИ ЩЕ: «ТРЕБА ЗРОБИТИ ТАМ РОДЗИНКУ», – ІГОР ПАЛИЦЯ ПРО СТАРИЙ РИНОК

«Аби нам нікого не загубити й потім не казали, що чиїсь інтереси враховані, а хтось проігнорований, необхідно встановити всіх підприємців із їхніми анкетними даними», - наголосив Козюра.
Втім, голова Волинської обласної асоціації захисту прав малого та середнього бізнесу «Бізнес Волинь» Ігор Дильов, який має на ринку торгові точки, висловив сумнів, що люди захочуть оприлюднювати свої дані.

На це заступник Луцького міського голови Олександр Козлюк відповів, що земля є власністю міста й підприємці зобов’язані представити документи, на підставі яких здійснюють свою діяльність.

«Там 40% контейнерів взагалі закриті, частина з них під складом, окремі не функціонують взагалі. Окрім того, є інформація, що третина належить облспоживспілці, також є люди, які незаконно торгують. Тому варто чітко встановити, скільки підприємців законно здійснюють свою діяльність», - наголосив Козлюк.
Відтак, домовилися створити анкету в яку мають вписати номер кожного контейнеру, його площу, прізвище та ім’я власника контейнера.

Аби підприємці надали інформацію в управління розвитку підприємництва, вирішили впродовж семи днів виготовити інформаційні наліпки та наклеїти їх на кожен контейнер. Дані мають принести до 22.09. Якщо ж хтось не відгукнеться, то комісія самостійно перевірить таких підприємців.

Також депутати вирішили звернутися в облспоживспілку, аби вони надали інформацію про підприємців, які орендували місця на частині Центрального ринку.

Нагадаємо, раніше планували частину ринку перенести, а частину реконструювати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
я Показати IP 12 Вересня 2017 12:52
Правильно! Непогано було б ще дані з податкової на кожного підприємця! Порушень там буде чимало, а тоді можна весь свій бізнес починати (продовжувати) на ЛПЗ, але вже по всім нормам. Там і чистіше і комфортніше буде продавцям і покупцям , і маршрут уже один пустили (в планах ще кілька). Дуже хороше місце для ринку, набагато краще, ніж центр та історична частина!
Андрій до я Показати IP 12 Вересня 2017 13:09
пахолко перестань писати дурню ти робив цей ринок бід аграрний сектор от і продавай тм свиней це саме зручне місце для цього...
Ольга Показати IP 12 Вересня 2017 13:16
Козюро ці дані є в податковій та облспоживспілці і давним давно в Козлюка чи ви все хочете рахувати, рахувати а потім зробити як з квітковим ринком що виділили АЖ вісім місць біля філармонії і на них дали дозвіл АЖ ОДНОМУ підприємцю з квіткового ринку... а все решту поприлаштовували своїх....
за Показати IP 12 Вересня 2017 15:00
Підприємці, що ж вам те місце, як маслом намазане???! ну так вже хочеться центр міста загадити мотлохом! от більш нема де, тільки в центрі! ну не хочуть жителі міста, щоб там ринок був. тільки ви хочете, а вас порівняно з жителями дуже мало. ну ніяк до вас не дійде!
ВОВК до за Показати IP 12 Вересня 2017 16:24
коментар було видалено
Андрій до за Показати IP 12 Вересня 2017 17:56
а давайте проведемо місцевий референдум??? слабо?
за до Андрій Показати IP 12 Вересня 2017 19:02
з радыстю прийду та проголосую проти!
123 до за Показати IP 12 Вересня 2017 20:15
Давайте не будемо писати за усіх жителів міста, особисто меня влаштовую, що ринок там, проте його треба привести у нормальній вигряд. Гуманітарку та живих курей прибрати, а бабусь з яблучками та сметанкою залишити.
Зюра і ко Показати IP 12 Вересня 2017 19:01
Цікаво,за скільки часу після перенесення З там виросте торгово-розважальний комплекс якогось депутата?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus