USD 39.60 39.87
  • USD 39.60 39.87
  • EUR 39.65 39.87
  • PLN 9.70 9.88

На Волині активісти блокуватимуть міжнародну трасу

18 Травня 2016 09:39
Люди, котрі незадоволені термінами перебування автомобілів з іноземною реєстрацією на території України, блокуватимуть трасу міжнародного значення Київ-Ягодин у п'ятницю, 20 травня.

Листівки саме такого змісту вже кілька днів роздають поблизу пропускного пункту “Ягодин”, - повідомляє КОРДОН.

Акцію планують розпочати поблизу Старовойтового о 10 годині. Автомобілі мають розділитися на дві групи: одні перекриють рух у напрямку з України, інші – в Україну.

Мета блокади – тимчасовий в’їзд транспортних засобів на іноземній реєстрації, співвласниками яких є українці, на 1 рік.

Бажаючим долучитися до проведення акції радять запастися харчами та термосами з гарячим чаєм.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Anonim Показати IP 18 Травня 2016 09:49
Знову ПОЛІШУКИ бунтувати будуть.
Че Показати IP 18 Травня 2016 10:02
Скоро грабіжники будуть бунтувати з вимогами приїзду поліції чи служби охорони на ... надцять хвилин пізніше від отримання виклику!!!
питання Показати IP 18 Травня 2016 10:42
а хто бунтує - контрабандисти. Дядько на іноземних номерах не їздить. Дати палок і по всьому припухли зовсім. Би*ло
РУСЛАН до питання Показати IP 18 Травня 2016 11:04
"Дати палок " потрібно не тим, хто якось пробує вижити (замітьте- не жити, а саме вижити)в цій країні з цими деб*льними законами і злочинною владою, а саме тим, хто пише ці закони і ставить людей на межу виживання. І це стосується не лише питання автомобілів, контрабандистів, а всієї ситуації, що склалась в Україні, яка йде в Європу семимильними кроками лише устами порошенка.
LD до РУСЛАН Показати IP 18 Травня 2016 20:43
Так ти не трасу блокуй, а вр, кабмін і т п, бо по трасі крім вас хитрожопих ще нормальні люди їздять, і чому вони мають відчувати незручності створенні грубим порушенням закону. Чи ти суддя богомданий шоб трактувати які закони можна порушувати, а які ні? Чи ти думаєш в Європі такі виходки на ура сприймають. Після таможні мабуть і ремешка накидаєш і фари включаєш, і їдеш по знакам. А тут він бач дорогу блокувати буде, бо він виживає, на кабак і понти не хватає. Ситуацію в Україні створюєте ви, бо ніц робити не хочете, нічо не виробляєте, ніяких податків не платите, зато дороги перекриваєте і зрада кричите.
Коля Показати IP 18 Травня 2016 10:55
коли вже наведуть порядок з цими мирними блокувальниками?
Сарафан радіо Показати IP 18 Травня 2016 12:07
Дайте людям роботу, а не заставляйте людей возити контрабанду. Народ думав що майдан змінить все, а отримали новий контроль від влади. Дайте людям хоч якось виживати!!!!!!
Армян радіо до Сарафан радіо Показати IP 18 Травня 2016 20:51
Цьому дай, тому дай, всім дай і всім роботу. А попу напрягти самі не пробували?? Візьми гектарів 20, засади хоча б тою ж малиною, чи ліщиною і будеш мати роботу і ти і ше чоловік 20. Так нє, так нехочеться, так робити треба, а нашо той гємор?? Папіросок пшекам завіз і готові гроші, податків не нада платить, знай вози собі і ганьба владі кричи, а шо не так то камуфляж вдів і трасу перекривати, бо він виживає.
777 Показати IP 18 Травня 2016 12:13
андони штопані
ОК Показати IP 18 Травня 2016 13:49
Ви ПОЛІШВО ненавчине!!!Якого ви біса їдете в Євросоюз Україну соромити??? Ви навіть оголошення нормальне надрукувати не можете. "Тор мозками" "біля кольца"!!! тупі! Ще блокувати щось хочете,знову понапиваєтесь і будете ходити по дорозі як вівці!!!!!!!!!!
Як так? Показати IP 18 Травня 2016 21:33
Виходить,що,хто розмитнив і зареєстрував авто - козли, Ви знали закон і свідомо йшли на такий крок,так що тепер не скигліть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus