USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині б'ють на сполох: у річку зливають відходи

29 Січня 2015 14:24
У Ковелі канава з відходами впадає у Турію. Про це інформує Kowel.com.ua.

Зарослі, сміття, незрозумілі труби, які виходять прямісінько в річку – саме такий стан річки турії у Ковелі.

Ковельчани б'ють на сполох. На водоймі, що впадає у річку Туріїю, екологічна катастрофа. Один з мешканців міста показав світлини, на яких зафіксовано частину водойми на території вулиць Леся та Гвардійської.

На фотографіях видно, що річка дійсно у жахливому стані. На берегах та у воді - гори сміття, у воду проведені якісь труби. Як зазначив автор світлин на вулиці стоїть страшний сморід: «Весь непотріб, включаючи людські фекалії без проблем впадають в цю канаву, яка далі впадає в Турія. За цим не слідкує ні санепідемстанція, ні екологія, ні прокуратура, ні влада. Мешканці жаліються, але їх ніхто не чує».

Ковельчанин бідкається, що ніхто нічого не хоче робити, владі та відповідним органам, які мали б потурбуватися про екологію міста, до проблеми байдуже, а тим часом на вказаних вулицях продовжують рости «як на дріждях» величезні маєтки.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Хвілолог Показати IP 29 Січня 2015 14:25
Ср\не бидло, все це тече в мою колись чисту Прип"ять, з якої я безпечно пив воду.
Лучанин08 Показати IP 29 Січня 2015 14:57
Хлопці організовуйтесь, бере сварочний апарат і заварюєте усі труби, за годину будете знати усіх власників - знімайте все на відео і в мережу. Ковель і країна повинні знати своїх "героїв"
чистяк Показати IP 29 Січня 2015 16:15
замість писанини - візьми кувалду з колодкою і забий нафіг ту трубу. Бистро повибігають, як засмердить хату )
сантєхнік Показати IP 29 Січня 2015 20:51
Треба підігнати асенізаційну машину, під'їднати до труби і качнути 2-3 атмосфери, щоб г**но п***расам хляпнуло по стінах...:-) Тоді всі порушення екології припиняться моментально.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus