USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі поблизу річки зібрали декілька десятків мішків непотребу

18 Квітня 2016 12:16
Напередодні світлого дня Величного Господнього Воскресіння та травневих свят у Ковелі під час міської толоки наводили чистоту.

На території майбутньої рекреаційної зони відпочинку, що за веслувальною станцією (район водосховища), трудилися працівники управлінь та відділів міськвиконкому на чолі із заступником міського голови з комунальних питань Андрієм Товстигою. Поряд приводили в належний стан засмічену прибережну зону спортсмени та комунальники ПТМ «Ковельтепло». Останні в роботі навіть задіяли спеціальну машину, яка подрібнює деревину на тріски. Таким чином всі зрізані ними гілки, дерева-самосіянці, які тільки захаращували територію, переробила ця машина, чим значно полегшила роботу людям, - інформує ПроКовель.

Не один десяток мішків, доверху напханих всіляким побутовим сміттям, яке тут залишають не надто акуратні відпочивальники, було вивезено лише цього дня з прибережної смуги. Ті, хто прийшли сюди потрудитися, не шкодували власних сил, оглядали кожен куточок цієї місцини, підбирали навіть найменшенькі клаптики целофанових пакетів. А ще - висловлювали сподівання, що відпочивальники, побачивши як тепер тут чисто і гарно, стануть більш охайними і не залишатимуть після себе купи сміття.

ЧИТАТИ ЩЕ: КОВЕЛЬЧАНИ ЧЕКАЮТЬ ВІД ВЛАДИ ДІЙ ЩОДО ПОРЯТУНКУ ТУРІЇ

Цими днями упорядковували свої населенні пункти і жителі району. Вони активно приєдналися до всеукраїнської акції «День довкілля». Завдяки ось таким спільним зусиллям мешканців Лесиного краю травневі свята і Пасху зустрічатимемо в чистоті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus