USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині дітей знову вакцинуватимуть від поліомієліту

21 Січня 2016 13:00
Третій етап вакцинації від поліомієліту відбудеться на Волині з 25 січня по 5 лютого.

Про це повідомляє Район.Рожище.

«Така інформація у нас вже є. Але ще має бути селекторна нарада і роз’яснення, як нам бути у зв’язку з великою кількості хворих на ГРВІ та грип. Можливо, третій етап відстрочать», – повідомив головний лікар Рожищенської амбулаторії Орест Кметюк.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЕПІДЕМІЯ ГРИПУ «НАКРИЛА» ДВІ ОБЛАСТІ. НА ВОЛИНІ – 5 ТИСЯЧ ХВОРИХ.

Зі слів медика, в районі епідемії грипу ще немає, однак ситуація може змінитися в будь–який момент. Наша територіальна одиниця перебуває на епідпорозі захворюваності на грип та ГРВІ.

–Щодня маємо хворих. Але їх кількість не однакова: часом зовсім мало, а іноді більше. Великого напливу пацієнтів нема, – додав Орест Михайлович.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало про те що, на Волині розпочали додаткову імунізацію проти поліомієліту. Стартувала вона з 19 жовтня 2015 року.

Водночас, з’явилася інформація й про те, що батьки – проти вакцинації своїх дітей. У Нововолинську батьки дітей, яких мають вакцинувати від поліомієліту, вимагають призупинити цей процес до надання повної інформації про вакцину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
мама Показати IP 21 Січня 2016 13:36
Скільки ви будете калічити дітей тими прививками чи вам треба отчот для галочки
Наташа Показати IP 21 Січня 2016 13:57
В країні епідемія грипу,а вони вакцинувати дітей, вже взагалі подуріли. Одні дитині зроблять прививку,інша переболіла ГРВІ проконтактували і маєм результат. Схаменіться вже!!!!
Мама2 Показати IP 21 Січня 2016 13:59
І таку рекламну кампанію розвернули.. Не для блага дітей, що ясно кожній розумній людині
І Показати IP 21 Січня 2016 14:00
Мамані, які користуються цими внеплановими вакцинами - ви д*ри. Точка
? Показати IP 21 Січня 2016 14:20
У країні епідемія туберкульозу, на діток БЦЖ немає, і ніхто не хвилюється на це пох*р, а викапати сумнівної якості вакцину від штучно створеної паніки беруться.
Мама також Показати IP 21 Січня 2016 14:20
Ви дились передачу про цю вакцину. У Європі давно уже не вакцинують проти полемеоліту-це вакцинація для країн Африки. Це хвороба брудних рук. У нас цього полемеоліту не було років 50 або й більше. На Закарпатті два випадки і то точно вони не знають чи це була ця хвороба і все вакцинувати всіх, бо закупили незнаючи нічого про цю вакцину, відмили мільярди і хочуть далі губити наших діток.А ми, що раби, над нами проводять досліди на виживання, а ми повинні коритися.Ми живемо у центрі Європи, а не в Африці. Ми мами проти будьякої вакцинації ніхто не несе ніякої відповідальності за вакцину, ніхто не перевіряє зараз на ринку 80 процентів підробка ліків. Хай привселюдно провакцинують всі чиновники своїх діток, а тоді будемо ми після них.
ооооо Показати IP 21 Січня 2016 15:36
ооооооо
Володимир Показати IP 21 Січня 2016 18:58
Йде плановий геноцид народу. Прививки ці не добрі, а утилізація коштує грошей. Простіше і безкоштовно їх провести на український дітях. Безкоштовні інкубатори переробки - це вакцини наші діти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus