USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині фельдшер знайшла новонародженого хлопчика в капусті

1 Серпня 2017 12:53
В одному із районних центрів Волині трапився надзвичайний випадок. Посеред поля, за межами селища, 36-річна жінка народила дитину. Приховала вагітність від рідних, не стояла на обліку в жіночій консультації, проте, знаючи термін вагітності, пішла наодинці в поле полоти капусту.

Про це повідомляє Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Пологи проходили стрімко. Зі слів жінки, тривали до години. Але вона нікого не кликала на допомогу. Сама народила дитинку, сама ниточкою перев’язала пуповину і перервала її.

І лише хвилин через 40 зателефонувала своїй матері, яка одразу ж викликала медиків ЕМД. Прибувши на виклик, фельдшер у супроводі родичів знайшли породіллю і немовля посеред грядки капусти.

Медик оглянула жінку і новонародженого хлопчика, обробила пуповину, надала обом необхідну медичну допомогу. На щастя, пологи пройшли без ускладнень і хлопчик народився здоровим. В задовільному стані маму і новонародженого медики ЕМД транспортували до пологового відділення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Яка Показати IP 1 Серпня 2017 14:08
дрімуча дикість, тьфу, нема чого тут сентиментальні слюні пускати, бо ця ваша "36 річна жінка" дурна безвідповідальна баба. Як кріпосне право, а не 21 століття, ма*ь тв*ю, в полі народжують і ниточками пуповини перев"язують, ай-яй-яй, як зворушливо, або глибока Африка, а не центр Європи.
тітка Показати IP 1 Серпня 2017 18:04
Очевидно, у мами породіллі проблеми із зором... А в жіночки у 36 років ні ума, ні фантазії. Шістнадцятирічну ще якось можна було б зрозуміти.
місцевий Показати IP 2 Серпня 2017 08:51
Дурня якась, з чоловіком спала і ....він не знав та і живіт великий на роздуми не наштовхував
567 Показати IP 2 Серпня 2017 17:20
Пологи проходили стрімко. Зі слів жінки, тривали до години. пологи пройшли без ускладнень і хлопчик народився здоровим. а якби лягла не збереження в роддом - то 2 тижні не могла б розродитися з теперішніми дурнуватими підходами лікарів, яким би тільки грошей побільше здерти. А так все пройшло добре і без ускладнень і в термін.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus