USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині готуються до «жорсткого» бюджету

9 Грудня 2014 10:47
Тиждень для формування пропозицій щодо бюджету розвитку на 2015 рік є в представників районних, міських, селищних та сільських рад на Волині.

Про це йшлося під час засідання колегії облдержадміністрації 9 грудня.

Головним завданням голова ОДА Володимир Гунчик назвав процес формування бюджету на наступний рік. З його слів, лишається тиждень для збору пропозицій до бюджету наступного року, а вже з понеділка робочі структури облдержадміністрації разом із членами депутатських комісій переходитимуть в оперативну роботу і починатимуть аналізувати пропозиції, що надійшли.

Зі слів голови ОДА, йдеться передусім про бюджет розвитку. Він просив прийняти це до уваги та до суботи завершити прийом пропозицій від сільських, селищних, міських рад, райдержадміністрацій щодо бюджету розвитку 2015 року.

Заступників він закликав створити робочі групи з аналізу цих пропозицій за профільними напрямками. Володимир Гунчик зауважив, що бюджет буде «жорстким та економним», але аналіз краще робити, маючи напрацювання, ніж приступати до реалізації планів непідготовленим. Він закликав звернути увагу на статті витрат, без яких можна обійтися та жорстке позиціонування Мінфіну щодо економії коштів, що будуть закладені у бюджет 2015 року.

Голова облдержадміністрації визнав, що «непростий» бюджет доведеться неодноразово обговорювати під час засідань депутатських комісій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
лучани Показати IP 9 Грудня 2014 11:18
Купіть ще один автобус за 700 тисяч для філармонії та драмтеатру
Лучани Показати IP 9 Грудня 2014 11:27
А що артисти повинні пішки ходити на концерти в райони області.? Якби був розумний такого ніколи не то що написав, а навіть і не подумав.
Анонім до Лучани Показати IP 9 Грудня 2014 11:31
озирнись - цирк кругом, й їздити не треба...
Лучанин до Лучани Показати IP 9 Грудня 2014 11:36
Хай маршрутками їздять.
Корінний лучанин до Лучани Показати IP 9 Грудня 2014 13:10
І Ви йому ще відписуєте? Такі самі типажі йому фейки із + понаставляли! Хіба ж воно цінить мистецтво, працю артистів , та ще напевно ніколи у драмтеатрі та концертах не було! Про що там ще говорити!
Саша Показати IP 9 Грудня 2014 11:31
Економлять на соціальній сфері, освіті, охороні здоров"я. Читав що планується в Уряді -скорочення вчителів, вихователів, зменшення пенсій працюючих пенсіонерів, в медицині -харчування хворих планують зробити платним і ще багато чого не на користь простих людей. Чомусь з себе і олігархів нічого не знімають !!!!!!! А депутати ВР сьогодні годинку попрацювали і розійшлися до четверга. Ось так.
СЕРГІЙ Показати IP 9 Грудня 2014 12:03
ГУНЧИК ВОЛОДМИР ПЕТРОВИЧ ПОВИНЕН ПІТИ У ВІДСТАВКУ А 2015 РОКУ ПОВИНЕН НЕ ПОДАВАТИ НА МЕРА МИКОЛА РОМНЮК. ДО ВЛАДИ ТРЕБА НОВИХ ЛЮДЕЙ НОВІ ЛЮДИ-НОВА ВЛАДА ЯКІ БУЛИ В АТО НА ЄВРОМАЙДАНІ ВОЛОНТЕРИ ЯКІ МАЮТЬ ВИЩУ ОСВІТУ СЛУЖИЛИ В АРМІЇ ТАКІ ЯК НАДІЯ САВЧЕНКО ГЕРОЙ УКРАЇНИ ВІРА САВЧЕНКО ПАЩЕНКО ДАНИЛЬЧУК.
Анонім до СЕРГІЙ Показати IP 9 Грудня 2014 13:16
Та задрали ви зі своєю Савченко. піритисЯ вона вміє добре.Знайшли героя-це ти певно Сергій ще такий
Коля Показати IP 9 Грудня 2014 12:08
Треба тих людей які будуть щось робити а не тільки кричати піаритись і так далі. І також професіоналів розумних людей. Яким треба відбудовувати область -а не власні інтереси і інтереси кумів сватів братів друзів
Ваня Показати IP 9 Грудня 2014 13:19
А де взяти таких людей.Коли у нас в бюджеті одні куми,свати, дітки,внуки і правнуки, або діти обласних начальників.Таке було є і буде.Їм жити цвісти і пахнути.Бюджетні працівники-це кубло корупції,де порушуються закони, де начальники працють у своїх підвідмчих установах.Як вони проживуть на одну зарплату,треба відкатувати гроші і одержувати у трьох установах.Це є гірка правда
ВОНО Показати IP 9 Грудня 2014 13:30
нас ще чекає маса *здобутків* від неопамаранчів, і так буде продовжуватись доки їх не викинуть на смітник історії
Ще одне здобуття май Показати IP 9 Грудня 2014 15:43
http://tsn.ua/groshi/v-ukrayini-znovu-zrostut-tarifi-na-gaz-svitlo-ta-teplo-yacenyuk-396441.html
Анонім Показати IP 9 Грудня 2014 21:16
Прості освітяни й так бідують, то ще їх скорочувати.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus