USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині контрабандисти, тікаючи від прикордонників, палили цигарки

28 Лютого 2018 14:00
Контрабандисти, тікаючи від прикордонників, спалили ящик цигарок.

Вночі 28 лютого завдяки спільним заходам, проведеним оперативними співробітниками Північного регіонального управління Держприкордонслужби та прикордонного наряду від відділу «Новогрузьке» Луцького загону, припинено спробу незаконного переміщення до Польщі тютюнової контрабанди, повідомили у Держприкордонслужбі.

Перевіряючи напрямок можливого правопорушення, прикордонники виявили пакунки з сигаретами. Правопорушники, очевидно помітивши прикордонників та втікаючи з місця події, вирішили підпалили пакунки, внаслідок чого один з них згорів. Решту 7 ящиків сигарет у кількості 3500 пачок доставлено до підрозділу та буде передано до Волинської ДФС.

Проводяться оперативні заходи щодо встановлення осіб, причетних до правопорушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus