USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині лось перестрибнув через машину на ходу

2 Грудня 2013 19:00
Після суботнього ярмаркування в Любомлі громадянин білорусі Андрій разом з дружиною Валентиною «Жигулем» верталися до Бреста. Стояла похмура погода, темніло. В урочищі «Венське» перед Шацьком помітили величезну тварину, яка підтюпцем бігла назустріч. Про це повідомляє "Вісник+К."

Спершу здалося, що то кінь, але приглянувшись, зрозуміли, що це був лось. Андрій, аби розминутися, звернув убік, але зіткнення уникнути не вдалося. Тварина прискорила біг і несподівано стрибнула на капот і дах «Жигулів». Перескочивши через перешкоду, мов нічого не сталося, побігла далі автотрасою. Водій і його пасажирка відбулися переляком. А ось машина потребує ремонту: погнутий і обідраний копитами капот, тріснуте вітрове скло, зруйнований від ваги тіла багажник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Я Показати IP 2 Грудня 2013 20:55
А може, то була велика білка?
вася Показати IP 2 Грудня 2013 21:30
на вас алкоголіки вже білок нехватає,ось приходиться вже лосями бути

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus