USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині – майже 5 тисяч внутрішніх переселенців

31 Липня 2016 22:10
За станом на 1 липня 2016 року на території Волинської області перебуває 4765 осіб, переміщених з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції.

Про це у власному звіті за результатами дворічної діяльності повідомив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

З його слів, у області створили перелік резервного житла для вимушених переселенців, на обліку перебуває 49 об’єктів, в яких можна розмістити 215 осіб.

За станом на сьогодні 57% внутрішньо переміщених осіб, а це – переважна кількість, мешкає у містах області.

Усього, за станом на 1 липня 2016 року, адресну допомогу для покриття витрат на проживання, у тому числі, на оплату житлово-комунальних послуг в органах соціального забезпечення населення, області отримують 3776 родин.

Для забезпечення виплат адресної допомоги упродовж січня-червня 2016 року з державного бюджету спрямовано 6,9 мільйонів гривень.

Натомість, внутрішні переселенці заявляють, що луцька влада ігнорує звернення східняків, які хочуть бути суспільно-корисними. «Ми не хочемо бути дармоїдами, ми - не проблема Волині, а ресурс, який треба використовувати!», - наголошують переселенці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
аяяй Показати IP 1 Серпня 2016 09:08
лежать такі мами з дітками в наших лікарнях,а на питання де тато відповідь -немає(не у всіх ,але в більшості) і вимагають до себе особливого відношення і безоплатного лікування, а вдячності ніякої

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus