USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині медикам на знак подяки спекли печиво

27 Квітня 2021 12:37
Щоб підбадьорити та надати снаги на подальшу роботу людям у білих халатах, кухарі-кондитери Камінь-Каширського вищого професійно-технічного училища разом із народною депутаткою, членкинею депутатською групи «Партія «ЗА Майбутнє» Іриною Констанкевич готували солодкі сюрпризи.

Смаколики, створені власноруч за новітньою рецептурою та спечені на сучасному обладнанні навчально-практичного центру сучасних харчових технологій ВПУ, на переконання народної обраниці, слугуватимуть як вияв моральної підтримки, дещо зігріють душу та створять гарний настрій лікарям.

Тож, перевтілившись у професійну пекарку, Ірина Мирославівна вивчала спочатку ази управління духовою піччю, потім опановувала рецептуру та, власне, випробовувала сировину для майбутніх ласощів. Вправно користуючись кондитерським реманентом, одну за одною вистилала уже сформовані фігурки пряників на дека.

«Наша мета – подякувати невтомним медикам у такій незвичній манері. Хтось допомагає медичним обладнанням, хтось фінансово, а ми з колежанками із ВПУ вирішили зробити це оригінально, презентуючи коробки пряників із нашими особистими підписами тим відчайдушним ескулапам, котрі щоденно рятують людей від невблаганної хвороби. Усі дарунки – до Великодніх свят. Вироби ароматні, виготовлені з любов’ю та від щирого серця. Мені здається, що у наш час слова вдячності є дефіцитом. Тож таким проявом ми компенсуємо якусь частинку того, що наші медики не доотримують в умовах боротьби з COVID-19, лікуючи пацієнтів. Не стомлюємось висловлювати щиросердечне «спасибі» за їхню працю. А також згуртованій команді професіоналів-кондитерів ВПУ та директору Анатолію Корінчуку, усім тим, хто об’єднався навколо цієї акції, кажу уклінне дякую», – зазначила в коментарі «Поліссю» Ірина Констанкевич.

За лічені хвилини медово-імбирне печиво, розписане білковим айсингом та шоколадною глазур’ю, спакували за призначенням. Відтак перші подарунки із печі отримали медики Камінь-Каширської центральної районної лікарні.

За словами завідувачки відділення Олени Банзерук, тепер як ніколи для них важлива увага та частинка турботи у надскладний час подолання коронавірусної недуги.

Їстівні подарунки Ірина Констанкевич повезла і в інші медичні заклади – обласну інфекційну та лікарню у Боголюбах. За її словами, це три «гарячі» точки у боротьбі із коронавірусом. «Глибока шана самовідданій праці лікарів», – щоразу наголошувала народна депутатка.

Додамо, що у рамках такої благодійної акції печиво випікали і в Колківському вищому професійному училищі.

Леся МІНІБАЄВА

Фото смаколиків – зі сторінки Ірини Констанкевич у Фейсбуці.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus