USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині медики врятували дитину, яка довго була без свідомості у воді

5 Червня 2019 12:38
Волинські медики врятували дитину та чоловіка, які тонули у водоймах.

Про це йдеться на сторінці ВОЦЕМД.

«Вчора, о 12:26 в ЦОД поступило звернення з приводу утоплення у м. Луцьку. Викликаюча повідомила, що потопельника витягнули з води рятувальники та почали самостійно проводити масаж серця.

По приїзді бригади ЕМД у потерпілого було відсутні ознаки життя. Встановивши ларенгіальну маску, бригада продовжила реанімаційні заходи. Через 4 хв у потерпілого було відновлено дихання та серцебиття. Хворого, з постреанімаційною підтримкою, госпіталізовано в МКЛ.

О 15:37 поступило звернення з приводу утоплення дитини у с. Велимче Ратнівського р-ну. Дитина знаходилась понад 2 хвилини у воді без свідомості. До приїзду бригади родичі проводили базові реанімаційні заходи.

Бригада Ратнівського відділення ЕМД п. Велимче прибула на виклик через 2 хв. Керівник бригади разом з водієм продовжили проводити розширені реанімаційні заходи.

На допомогу бригаді прибули ще два водія та відповідальний фельдшер даного пункту, які були вільні від роботи, та випадково дізнались про цей нещасний випадок .

На 26 хвилині проведення реанімаційних заходів відновилось самостійне дихання та серцебиття. Потерпілий з постреанімаційною підтримкою доставлений в реанімаційне відділення Камінь- Каширської ЦРЛ», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
111 Показати IP 5 Червня 2019 13:29
Так він помер чи ні бо по деяких сайтах пише що помер.
Велимче Показати IP 5 Червня 2019 21:55
Помер в лікарні..((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus