USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині незаконно продають алкоголь, а податківці «закривають» очі

12 Жовтня 2015 17:49
У волинських селах продають алкоголь без ліцензії, порушують закон половина бізнесменів. Втім, у фіскальній службі розводять руками, мовляв, ніхто не скаржиться.

Про це йшлося під час оперативної наради голови Волинської облдержадміністрації сьогодні, 12-го жовтня, в овальному залі обласної ради.

Заступник начальника ГУ ДФС у Волинській області Богдан Шинкарук доповів, що з 1087 населених пунктів, де продають алкоголь, мають ліцензію лише 644 суб`єкти господарювання. Зі слів посадовця, найбільше порушників у Турійському, Старовижівському та Ратнівському районах.

Якщо ж порушників чимало, а їх не притягнуто до відповідальності, то можливо, висловив припущення голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, - «рука руку миє».

«Якщо ми знаємо, що в певних населених пунктах торгують без ліцензій, то що ваші працівники роблять в районах? Можливо «рука руку миє»?!», - запитав губернатор.

На це податківець почав виправдовуватися, буцімто, виїхати на перевірку проблематично, адже немає на це підстав - скарг.

З цього приводу Гунчик заявив, що він офіційно скаржиться на всі ці факти порушення.

Богдан Шинкарук відповів, що цього достатньо і тепер вони мають підстави для перевірок.

Податківець також інформував, що впродовж цього року до місцевих бюджетів надійшло більше 152 мільйонів гривень податків від акцизного збору.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
***** Показати IP 12 Жовтня 2015 18:19
Нехай Гунчик розбереться спочатку зі своїм заступником Кошаруком,який в Ковелі продає горілку цілодобово в своєму притоні "Явір".
Анонім Показати IP 12 Жовтня 2015 22:25
на устилузі теж в магазинах зодіак що подорозі на кордон теж продають горілку люботин срібна по 40 гривень як так може бути далі є теж два магазини перед самим заіздом на пропускний пункт Устилуг два магазини один з права інший з ліва та сама ситуація як таке може бути????? коли мінімальна ціна горілкі в магазині 54.99 як???? просимо провести перевірку!!!!!!!!!
Анонім Показати IP 12 Жовтня 2015 22:27
Бо той ЛЮБОТИН левий вот і така ціна а полякам яка х*р разніца що пити цеж пшекі
ПШЕК Показати IP 12 Жовтня 2015 22:32
та вони там все житя торгують магазини ті 10 метрів від кордону устилуг раніше памятаю трились в тому магазині погранцам показував так званий чек і вони дозволяли горілку з сигаретами вести без проблем сервіс
Анонім Показати IP 12 Жовтня 2015 22:34
Шановні податківці бачите скільки інфо за раз і не треба оперативною діяльністю займатись
Анонім Показати IP 12 Жовтня 2015 22:36
Та бідні ті податківці вони там не вдолі просто руки не доходять приіхали подивились люботин тай люботин в кожному магазині стоіть тай все а виходить все таки лівак?????
Анонім Показати IP 12 Жовтня 2015 22:37
Можливо той ЛЮБОТИН і лобіює цей зам ГУНЧИКА????
Податківець Показати IP 12 Жовтня 2015 22:39
Так воно і є а на нас хочуть зіхати так не вийде завтра з самого ранку туди і будемо наводити порядок!!!!! не має чого плямувати мундир Податківця Ми ЧЕСНІ ЦІ РУКИ НІЧОГО НЕБРАЛИ
луцьк до Податківець Показати IP 13 Жовтня 2015 09:13
Такі хабарники і корупіонери наведете порядок.Якби повішали вас з десяток,можливо б і наводили порядок бо я боялися.А так....
знаючий Показати IP 14 Жовтня 2015 00:05
ті два магазини за 10 метрів від "клітки" митниці в Устилузі належать Гуку Роману та його сім"ї, а він - заступник голови Володимир-Волинської райдержадміністрації, член місцевого осередку Блоку Пєтра Парашенка і одночасно входить до складу керівництва територіального органу цієї жидомасонської політичної структури. Так що це влада, яка живе по-новому зі старими звичками, - для них можна все. А ви чого хотіли, на що розраховували?
ПОДАТКІВЕЦЬ ЗНАЮЧОМУ Показати IP 14 Жовтня 2015 20:48
ЗАКУПКУ ЗРОБИШ, ПОКАЗИ ДАСИШ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus