USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині патрулюватимуть місця видобутку бурштину

4 Квітня 2016 09:24
Національна поліція, Нацгвардія та громадські активісти патрулюватимуть регіони, де зафіксовані факти незаконного видобутку бурштину.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації 4 квітня.

Як зазначив голова ОДА Володимир Гунчик, у Рівненській області були перші випадки, коли копачі бурштину виявили непокору правоохоронцям, влада зіткнулася з грубими фактами непокори з боку осіб, які нелегально видобувають бурштин.

На Волині, з його слів, ситуація також напружена і траплялися факти непокори, яких усе більше. Місцеві мешканці, мовляв, вважають землі лісових фондів своєю вотчиною і невдоволені, коли хтось заважає їм нелегально видобувати бурштин. Обласна влада домовилася з Національною поліцією, Нацгвардією та громадськими формуваннями щодо спільних патрулювань територій, де ситуація потребує особливої уваги, у тому числі, місцях нелегального видобутку бурштину. Запланували низку оперативних заходів, до вирішення питання залучають прокуратуру.

До Уряду звернулися з проханням пришвидшити вирішення проблеми на всеукраїнському рівні, адже вирішити її можна лише на рівні держави. Заходи на рівні області, зі слів голови ОДА, є заходами стримування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
НЕЛУЧАНИН Показати IP 4 Квітня 2016 10:24
ПРЕЗИДЕНТ - ЗЛОДІЙ http://112.ua/obshchestvo/poroshenko-sozdal-tri-ofshora-chtoby-restrukturizirovat-roshen-rassledovanie-occrp-302411.html
волиняка Показати IP 4 Квітня 2016 11:22
А громадські активісти то хто, хто їх уповноважив? То ж вони залюбки будуть самі видобувати під кришею правоохоронців і звісно ж з Гунчиком поділяться! Кому ця локшина?! Закон у ВР і негайно! Війська і арешт зловмисників, а не усі-пусі що розводять в ОДА!!!
Психіатр Показати IP 4 Квітня 2016 13:12
Дешеві понти Гунчика,який ні на що невпливає..........
прокурор Показати IP 4 Квітня 2016 13:50
полішуки ви на чий батон замахнулися!!!
Хочу рити Показати IP 5 Квітня 2016 00:36
Де записують у громадські активісти? Хочу на клондайк!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus