USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині п’яний водій Volkswagen Touareg врізався у Mercedes та втік: на суді він попросив про розстрочку штрафу

25 Червня 2023 23:31
На Волині судили водія Volkswagen Touareg, який п’яним врізався у припарковану автівку та втік. На суді він просив розстрочити 17 тисяч гривень штрафу.

У постанові Старовижівського районного суду йдеться про те, що правопорушення трапилися в смт Стара Вижівка ввечері 21 травня.

П’яний водій Volkswagen Touareg Олександр П. не дотримався безпечного бокового інтервалу та врізався у припаркований Mercedes-Benz 190. Після цього керманич втік з місця ДТП. Коли ж винуватця аварії зупинили, він відмовився проходити огляд на стан сп’яніння.

Олександр П., який є військовослужбовцем, визнав свою вину в правопорушеннях, передбачених ст.122-4, ст.124, ч.1 ст.130 КУпАП. Правопорушник заявив клопотання про розстрочення сплати штрафу, мотивуючи це тим, що дружина перебуває у відпустці по догляду за дитиною. Також він має на утриманні двоє неповнолітніх дітей, а сума штрафу є значною, тому чоловік не має змоги одразу сплатити всю суму штрафу в п’ятнадцятиденний строк.

Врахувавши обставини, суд призначив Олександру П. покарання у виді штрафу в розмірі сімнадцять тисяч з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік. Штраф розстрочили на три місяці.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Нема на то ради ! Показати IP 26 Червня 2023 00:00
Ото, блін, "порядний сім'янин" - бухати має за що, а платити штраф нема чим ! А дітям на цукерки хоч гроші є ? Не бачити дітям цукерок ше три місяці !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus