USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині «підніматимуть» військову промисловість?

20 Березня 2015 12:09
Покращувати долю підприємств військово-промислового комплексу будуть на Волині.

Про це під час засідання 34 чергової сесії Волинської обласної ради сьогодні, 20 березня, повідомив депутат В’ячеслав Рубльов.

З його слів, уже другий рік країна живе у стані війни. Так, на фоні цих подій занепадають підприємства, що відносяться до військово-промислового комплексу.

Зокрема, заводи Луганської і Донецької області або продукують набої для ворога, або вивезені повністю на тер РФ разом з горезвісними гумконвоями.

Тому, обранець громади запропонував написати звернення до Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка «підняти» використання об’єктів військово-промислового комплекту на території Волинської області, адже вони здатні здешевити доставку сировини, поліпшити якість продукції, та забезпечити додаткові робочі місця тим, хто їх через війну втратив.

Волинські депутати таку ініціативу підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 20 Березня 2015 13:04
Зокрема, заводи Луганської і Донецької області або продукують набої для ворога, який завжди проживав на теренах цих областей.
Анонім Показати IP 20 Березня 2015 14:45
мертвого не воскресить навіть Яйценюх і кривавий пастор Труп.
А вони тут як тут Показати IP 20 Березня 2015 15:22
Щось обоє мало собі лайкнули...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus