USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині – план перехоплення: з-під варти втік чоловік. Оновлено

2 Червня 2017 14:23
Волинянин, якого конвоювали з Ковельського ІЗТТ, втік з-під варти. З цього приводу на Волині оголосили план-перехоплення.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

У Секторі комунікації поліції Волинської області підтвердили, що 02 червня, близько 11 години в селищі Турійськ під час конвоювання з Ковельського ізолятора тимчасового тримання в Турійський районний суд утік з-під варти 30-річний житель міста Ковель Литвин Володимир Миколайович, затриманий за підозрою у вчинення злочинів, передбачених ч.4 ст. 296 (хуліганство) та ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Поліція звертається до громадян, яким відома будь-яка інформація про місце перебування втікача, невідкладно повідомити поліцію за номером телефону «102». Конфіденційність гарантовано.

Дані про особу: зріст 165-175 см, худорлявої тілобудови, волосся темне, коротко підстрижене.

Був одягнений: в темно-синій спортивний костюм із вставками білого кольору.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у ніч на 16 вересня 2016 року втік затриманий, якого правоохоронці тримали у Луцьку під вартою. Прокуратура Волинської області розпочала досудове розслідування за фактом сприяння службовими особами ізолятора тимчасового тримання №1 ГУНП у Волинській області втечі арештованого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus