USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під колесами потяга «Здолбунів-Ковель» загинув чоловік

13 Квітня 2016 12:12
Потяг насмерть збив 74-річного волинянина. Трагедія сталася вчора, 12 квітня, на залізничній колії у Ковелі, - інформує прес-служба волинської поліції.

Пригода трапилася близько 12 години, поблизу міського кафе «Зустріч». 74-річний місцевий житель переходив залізничну колію з велосипедом у руках та потрапив під потяг «Здолбунів-Ковель». Пенсіонер загинув на місці події.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують всі обставини пригоди.
Триває досудове розслідування.
Нагадаємо, що в понеділок, 11 квітня, ввечері на автодорозі сполученням Павлівка-Володимир-Волинський, поблизу села Клопочин Іваничівського району автомобіль «ВАЗ-2109» збив пішохода. Потерпілого з тілесними ушкодженнями госпіталізували у відділення реанімації районної лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus