USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині - проміжні вибори

27 Лютого 2015 20:45
26 квітня 2015 року відбудуться проміжні вибори депутата Волинської обласної ради в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі № 23. Про це повідомляє Волинська газета.

Згідно з постановою Волинської обласної виборчої комісії з виборів депутатів Волинської обласної ради, вибори призначили у зв’язку з достроковим припиненням повноваження депутата облради Трикоша Валерія, обраного в одномандатному мажоритарному окрузі № 23 (Ратнівський район), якого засудили до 8 років позбавлення волі.

Відповідно до пункту 7 частини 1 статті 5 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», виборча комісія достроково припинила повноваження депутата Волинської обласної ради VI скликання Трикоша Валерія Олександровича у зв’язку з набуттям законної сили вироку Кузнецовського міського суду Рівненської області.

У зв’язку з достроковим припиненням повноважень депутата обласної ради Трикоша Валерія Олександровича Волинська обласна виборча комісія призначила проміжні вибори депутата Волинської обласної ради в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі № 23 на неділю 26 квітня 2015 року та оголосила початок виборчого процесу з 7 березня 2015 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
123 Показати IP 27 Лютого 2015 21:15
Скільки можна транжирити кошти обласного бюджету? То перевибори замість Карпюка, то замість Гузя , тепер - замість Трикоша. Адже ці проміжні вибори коштують більше 100 тис. гривень з обласного бюджету. ЦЕ МАРНОТРАТСТВО!!! Невже в даній ситуації не можна без них обійтися, адже у жовтні 2015 року - чергові вибори до обласної ради. Явка депутатів обласної ради на сесії останнім часом трошки більше 50 %. Невже новообраний депутат вирішить якісь проблеми Ратнівського району. Кошти, потрачені на ці вибори краще було б використати на заміну котла в дитячому садку чи заміну вікон, чи будь-яку іншу проблему у районі, яких вистачає, як і у всій бюджетній сфері. А Євтушину що? Він би проводив проміжні вибору щомісяця. Зарплата капає, і немаленька.
1234 Показати IP 27 Лютого 2015 22:40
"Да, без проміжних виборів ніяк не обійтись". Це ж якими треба бути безмозглими щоб так транжирити бюджетні кошти.
Владлен Показати IP 27 Лютого 2015 22:56
А чому ж "слугу народа" засудили? Мабуть "продєлки" Путлєра....чи якаст сама чесна партія "помилилась", не з того бабки взяла.
Я думаю так Показати IP 28 Лютого 2015 01:41
На виборах де пройшов трикош хтось зайняв друге місце чи був у списку після трикоша то нехай він і буде депутатом і не треба тратити гроші
Волинянин Показати IP 27 Березня 2015 22:15
Кожна громада повинна мати свого представника в облраді, оскільки всі перед законом рівні і не потрібно прикриватись гучними словами про марнотратство. Всього навсього вибирати потрібно не Трикошів, чи секон-хендів у політиці, а своїх людей і бажано тих хто загартований в АТО, тоді і громада матиме достойного представника і гроші повтолрно не потрібно буде витрачати
іван ратнюк до Волинянин Показати IP 12 Квітня 2015 08:15
в Ратному Бондар зняв квартиру для свого агітаторського десанту - 12 чоловік. один з них видаючи себе за "ратнівчанина" видно вже сидить цілу ніч в інтернеті і строчить усякий бруд про інших кандидатів, у той час як інші їздять по селах і пропонують по 150 гривень за голос. Самарівські хлопці вже вас чекають! А поліщуки не такі лохи як думає цей ряжений радник-безпорядник з Луцька. Так що пролетить як фанера над Ратнівським районом.
бондарю Показати IP 12 Квітня 2015 11:56
бондар коли став головою ОДА, то зробив "люстрацію" і всі чиновники платили йому мзду аби лишитись на роботі. Нахапався грошей як жаба мулу. а зараз він ніхто. звати його ніяк, а простіше ПОРОЖНЄ МІСЦЕ. програв вибори Палиці у Верховну раду, а тепер викидає шалення гроші щоб на П"ЯТЬ місяців стати депутатом облради? Що ти зробив для Волині, України, Ратнівщини. Іди на Х..Й з нашого району!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus