USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські дорожники продовжать акцію протесту під стінами ОДА

28 Вересня 2015 11:21
Сьогодні об 11.00 декілька десятків працівників ДП «Волиньоблавтодор» перекрили трасу Луцьк-Рівне у районі села Струмівка.

Зі слів протестувальників, їм боргують зарплату, декому ще з березня цього року. Загалом, кажуть дорожники, заборгованість перед колективом підприємства – 14 мільйонів гривень.

Один із працівників облавтодору повідомив, що лише йому боргують 27 тисяч гривень заробітної плати.

За станом на 12.29 рух транспорту на усіх раніше перекритих автошляхах Волині відновили.

За станом на 12.15 протест волинських дорожників завершується на автошляхах. Проте вони планують уже зараз переміститися під стіни Волинської облдержадміністрації, де вони усі разом продовжать акцію протесту.

За станом на 11.05 протестувальники тримають у руках плакати з написами «Служба автомобільних доріг у Волинській області – віддайте зароблені облавтодором 11 мільйонів гривень», а також – «Дорожникам – стабільну роботу, достойну зарплату» та інші.

За безпекою дорожнього руху стежать працівники ДАІ.

На трасі вишикувалась черга із десятка вантажівок і легкових авто з боку Луцька.

Дехто з водіїв розвертається, шукаючи об’їзних шляхів.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, 28-го вересня з 11-ї до 13-ї години на автошляхах області планувалося тимчасове обмеження руху транспорту у зв’язку з проведенням повторного мітингу працівниками Волинського облавтодору та ДП «Служба автомобільних доріг Волині».

Так, протягом 2-х годин будуть перекриті шість автошляхів.
Дорожники повідомляють, що у випадку, якщо ця акція буде безрезультатною, як попереднє перекриття доріг 14 вересня, то вони готові пікетували Міністерство інфраструктури в Києві.

До слова, сьогодні представники протестувальників спілкувалися з Міністром Андрієм Пивоварським по телефону і погодилися скоротити тривалість протесаної акції з 2 до 1 години.

Крім того, виникла словесна перепалка між водієм пасажирського автобуса і протестувальниками.

Водій наполягав на тому, щоб автобус із пасажирами, який прямує на Київ, пропустили. Натомість йому порадили їхати об’їзними шляхами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
123 Показати IP 28 Вересня 2015 11:56
армія дармоїдів, ще таких пошукати треба. Розформувати і набрати нових менше на 50%, за рахунок економії підвищити ЗП
Коментатор до 123 Показати IP 28 Вересня 2015 13:06
Якщо Ви такий спеціаліст, то чому ж досі не працюєте у цій сфері? Шукайте дармоїда і диванного професіонала в дзеркалі!
Олеесандр Показати IP 28 Вересня 2015 12:21
А можна ще один транспорант: з вимогами якісних доріг, бо то халтурники і крадії, а не дорожники
Однодумець до Олеесандр Показати IP 28 Вересня 2015 13:30
Звісно, що можна! Ще й не один транспорант, а цілих сто. От тільки чи дороги від транспорантів відразу кращими стануть? Хотів би я на Вас із транспорантом взимку подивитися, коли ці ж дорожники не почистять від снігу дороги. Де Ви збираєтеся із транспорантом прилаштуватися???
Іван Показати IP 28 Вересня 2015 12:30
а павлів їгор з синочком мішом в джипі з термоса чайок дудлять і керують по телефону. нє щоб жирну д*пою потрасти на переході
орест до Іван Показати IP 28 Вересня 2015 12:33
куда йому. він бальшой начальнік.
Галка до орест Показати IP 28 Вересня 2015 15:30
саме смішно що поруч хатисько павліва. цілий маєток. власна ферма озеро з форелями чотири будинки та три бані. громити тра те обійстя а не соплі жувати на дорозі во де наши гроши!
Самопомічник Показати IP 28 Вересня 2015 12:43
А де ж Мирка? Чого не піариться перед виборами? Хай би розказав, як його батько помагав валити автодор
тато до Самопомічник Показати IP 28 Вересня 2015 13:30
на лісапеді їздить. не має часу
І до чого до Самопомічник Показати IP 28 Вересня 2015 16:19
При чому чийсь піар до того, що не платять зарплату?
Дорожник Показати IP 28 Вересня 2015 13:41
Шановні, ви повинні розуміти, що гарні дороги можливі тільки при достатньому, вчасному фінансуванні. А коли вже декілька років іде недофінансування галузі, дороги не утримуються в належному стані, не платяться зарплати, розраховуються спеціалісти, техніка не ремотується ( та яка вже повинна бути списана 2-3 рази) нічого не оновлюється. І навіть при цьому ту мізерну зарплату не плітять сім місяців!!! Про які ми "європейські дороги" можем говорити. Всі кричать ми платим податки, акцизи - де дорогі! Явно не в цих людей які протестують. ""А можна ще один транспорант: з вимогами якісних доріг, бо то халтурники і крадії, а не дорожники "" Олеесандр - Можна, і можете з такими приєднуватись на слідуючу якцію, і ми Вас піддержим. А коли немає грошей ні на паливо, ні на матеріали, ні на Зарплати, то де ж вони будуть.
Олександр однодумцю Показати IP 28 Вересня 2015 14:01
Ну, знаєте... Це як не дорікати за лікарю за невдале лікування, бо лікарі ще й роди приймають. То є їх робота, а вона виконуєься регулярно НЕЯКІСНО. От і все. Думаєте я не знаю, як дорожники розпродують витратні матеріали - це робітники. А якими мільйонами заправляють ті, хто там керує - один Бог знає. Думаєте, їм дякувати треба за те, що вони щороку яму латають, яка за кілька місяців знову з'являється
Однодумець до Олександр однодумцю Показати IP 28 Вересня 2015 16:05
Конкретному лікарю за невдале лікування не дорікати потрібно. Бо йому Ваші докори, як мертвому припарки. Так само і з дорогами. У нас у футболі, дорогах і погоді всі круті спеціалісти, і всі знають як потрібно грати, робити дороги і прогнозувати опади. Крім того, що говорити, потрібно робити якісно свою справу. Тоді і всі будуть на своїх місцях.
до чого Показати IP 28 Вересня 2015 14:12
Вийшли прості робітники, які не бачили зарплати по пів року.А ті хто наживається(керівники) на дорогах всім задоволенні.
Дорожник - Олександр Показати IP 28 Вересня 2015 16:07
Що в Вашому розумінні "не якісно"? Є контролюючі органи, і вони можуть сказати якісно чи неякісно. Всі зараз стали такими дорожниками, все знають як якісно робити... Ви розумієте що те що коштує 100 000 грн. за 10 000 зробити якісно неможливо!!! А це є чесно зароблена зарплата, людьми які зимою не сплять, ночами чистять і посипають дорогі на тих зламках, які немає за що оновити і останнім часом за що поремонтувати... Ви тільки вимагаєте якість, а от що для цього дано не знаєте і знати не хочете... Якість там зверху вимагайте, тоді дійде до доріг.
дорожній роботяга до Дорожник - Олександр Показати IP 28 Вересня 2015 16:47
колего,пропоную оцих "спеціалістів" просто на один місяць тимчасово взяти на роботу....бажано взимку - трактористом...посадити в трахторик, підняти його серед ночі і вперед чистити сніг до вечора як наші хлопці катаються, або й літом....над головою 30 градусів, спека, і бітум лити....хватить просто подихати тою шмарівкою яку нам постачають. Люди нарікають на якість - згідний, якість не на найвищому рівні, зрозумійте правильно: ми не проти робити свою роботу гідно, нам нема чим,а уже й нема з ким її робити якісно, спеціалісти розраховуються. І ще одне...наболіле...як сьогодні реагували працівники ГАЇ на явні порушення водіїв в с.Струмівка?! Вони ж повинні захищати громадян? але де ж, дорожники - не люди!? чи як?
Дорожник Показати IP 28 Вересня 2015 18:43
Згідний з колегою, Так що всіх вище розумників (професіоналів дорожніх робіт) запрошуємо на роботу! Вакансій море. Приходьте і навчите як правельно і якісно робити!!!
дорожній роботяга Показати IP 28 Вересня 2015 22:53
заробітня плата від 1100грн (дор.робітник) до 1600грн (майстер)...вакансії є....чекаємо....а-а-а вище вказані суми зар.плат за місяць....
СЕРГІЙ Показати IP 4 Жовтня 2015 14:11
ВСІ В ІВАНИЧІ НА РОБОТУ
СЕРГІЙ Показати IP 4 Жовтня 2015 14:16
ТУТ МОЖНА АСВАЛЬТ ЯКИЙ НА ДОРОГИ МАЮТЬ ЛАТАТИ ..ПРОДАЮТЬ ТОННАМИ ВСІ ПИТАННЯ ВИРІШУЮТЬСЯ ГОТІВКОЮ ...ПРАВДА ЦІНА ДОРОГА .АЛЕ ДОРОЖНИКИ ПРИЇДУТЬ НА ПОДВІРЬЯ І ВКЛАДУТЬ НЕЩОДАВНО БІЛЯ СТАРОЇ ЛІКАРНІ В ДВОРІ ПРИВАТНОЇ ОСОБИ ТАК ПРАЦЮВАЛИ ЩО ЛЮБО БУЛО ДИВИТИСЬ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus