USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині – проти переведення бригади екстреної медичної допомоги

14 Серпня 2015 17:46
Нераціональним вважають в облраді рішення про переведення однієї бригади екстреної медичної допомоги з селища Колки у інший населений пункт Маневицького району.

Із відповідним запитом до голови облдержадміністрації звернувся під час 36 сесії облради 14 серпня депутат Яків Смокович.

З його слів, до нього звернулися працівники пункту екстреної медичної допомоги селища Колок з обґрунтуванням про недоцільність переведення однієї бригади у село Цміни.

Як лікар із сорокарічним стажем, депутат зауважив, що недоцільно зменшувати кількість бригад швидкої у Колках, адже там вже протягом тридцяти років працюють дві бригади.

Вони обслуговують 28 населених пунктів з понад 24 тисячами мешканців. У вказаному селі, зі слів депутата, є амбулаторія, а значна кількість населення працює у місті Кузнецовську, що на Рівненщині (село розташоване поряд з межею області).

Раціонально підходити до питання життя людини та не руйнувати те, що працювало десятиліттями, Яків Смокович закликав голову облдержадміністрації. Він порадив, у разі потреби, обладнати пункт екстреної медичної допомоги у Цмінах, але не обділяти мешканців інших населених пунктів.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Григорій Іванович Показати IP 14 Серпня 2015 23:47
А хто ж там такий "мудрий" з ідеєю переведення? Прізвище мудрагеля в студію!
Соціолог Показати IP 14 Серпня 2015 23:57
А давайте в Цміни переведемо управління охорони здоров.я. "Портовий город" на кордоні Волині..
до Григооія Іванович Показати IP 15 Серпня 2015 13:01
Куць швидко розбереться або ні дайте йому солідні гроші і буде все як Ви хочете!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus