USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У змаганнях волинських парамедиків перемогли команди з Ратного і Ківерець

22 Жовтня 2017 23:03
Перше місце серед фельдшерських бригад виборола команда Ратнівського відділення ЕМД, друге місце – Любешівське відділення ЕМД і третє місце отримала команда Луцького міського відділення №2. Окрім того, перше місце серед лікарських бригад зайняла команда Ківерцівського відділення ЕМД, друге – команда Луцького міського відділення № 2 і третє команда Маневицького відділення ЕМД.

Про це йдеться на сторінці Волинського обласного центру екстренної медичної допомоги та медицини катастроф.

В змаганнях «Волинські медичні ралі – 2017» брали участь 22 команди ЕМД. Прибувши у визначене місце учасники змагань отримували умовний «виклик»-легенду, і вже безпосередньо на місці «події», дізнавались конкретні обставини.

За визначений час (10 хв) бригада ЕМД повинна була визначити точну кількість постраждалих, характер травм, надати невідкладну допомогу, стабілізувати стан потерпілих. За діями медиків уважно спостерігали вимогливі судді – професійні лікарі. Вони фіксували кожну дію, маніпуляцію, злагодженість та оперативність в роботі бригади ЕМД.

Окремі змодельовані ситуації мали певні ускладнення, про які учасники змагань навіть не підозрювали. Та бригади спрацювали досить професійно. Адже подібні сценарії відпрацьовуються не тільки на змаганнях, а й на систематичних навчаннях. Це, насправді, допомагає їм працювати і надавати допомогу якісніше. Окремі конкурсні завдання проводились на високотехнологічних манекенах, завдяки чому досягався високий реалізм симульованої ситуації

Студенти Луцького базового медичного училища дуже реалістично і точно симулювали постраждалих при масових випадках та дорожньо-транспортних пригодах, тобто виконували роль постраждалих.

За результатами змагань, перше місце серед фельдшерських бригад виборола команда Ратнівського відділення ЕМД, друге місце – Любешівське відділення ЕМД і третє місце отримала команда Луцького міського відділення №2.

Перше місце серед лікарських бригад зайняла команда Ківерцівського відділення ЕМД, друге – команда Луцького міського відділення № 2 і третє команда Маневицького відділення ЕМД.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Юрій Валентинович Показати IP 23 Жовтня 2017 07:56
З Анатолійом Леонідовичом Калинюком Ківерці завжди будуть лідирувати. Дякую за таких лікарів, фельшерів та шоферів, як на станції ЕМД у Ківерцях.
111 Показати IP 23 Жовтня 2017 09:46
с?аколиз той калинюк
скептик Показати IP 23 Жовтня 2017 10:33
у Європі такою х"йньою не страждають, зате якісно надають медичну допомогу.
вася Показати IP 23 Жовтня 2017 14:32
калинюк правда зависоко літає.... хоть сам нічого собою не представляє!!! ківерчук звичайний
свідок Показати IP 23 Жовтня 2017 14:35
ну зайшли мені лікаря.....не смішіть)))))))) я з Толіком вчився,нічого особливого,просто навчився бабцям по вухах іздити,казки розказувати!!! а сам нижче середнього.
Альона Показати IP 23 Жовтня 2017 18:25
Каленюк А.Л викладав у мене реанімацію в КМК,це не тільки лікар від Бога,А і викладач від Бога!!!А ваші негативні коментарі сприймаю за заздрість!!!Похваліться вашими заслугами)))А не під вигаданими іменами пишете різну гидоту!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus