USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині прихильникам Януковича міліція не дала виїхати до Києва

4 Грудня 2013 16:40
Міліціонери «випадково» завернули назад автобус з прихильниками Януковича неподалік селища Ратно на Волині.

Ратнівчан, які їхали до Києва на підтримку Януковича, міліція переплутала з мітингувальниками Євромайдану і відправила назад в Ратно пішки, - повідомляють «Вісті Каменя».

Як йдеться у повідомленні, у Ратнівському районі була організована група осіб, які мали б долучитися до мітингу на підтримку сьогоднішньому злочинному режиму. Ініціативу, нібито, проявили місцеві священники однієї з течій православної церкви.

Та не встиг транспортний засіб віддалитися й на десяток кілометрів від райцентру, як його зупинила міліція. Правоохоронці заявили, що мовляв, на Євромайдан їхати не дозволять. Даремно керівники групи намагалися пояснити, що їдуть в Київ зовсім з іншими, прямо протилежними намірами. Їм не повірили.

Зі слів джерела, в автобусі швидко «знайшли» технічні несправності та інші причини, які забороняють експлуатацію і перевезення пасажирів і відправили на штрафмайданчик.

А невдалих підтримувачів Януковича міліцонери відправили до Ратного пішки.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Anonimus Показати IP 4 Грудня 2013 16:56
Kolu dojdytj do Ratna ? Mu jix zystrinemo....z podjakoju!
хвілолог до Anonimus Показати IP 4 Грудня 2013 17:47
Букви вивчи, купи клаву, чурка неруський...
Xvilology до хвілолог Показати IP 4 Грудня 2013 21:20
Literu F ne maesh ? Chu tu takij filolog , chu to takuj kompjyter ..
патріот Показати IP 4 Грудня 2013 18:49
За ТАКЕ мєнтів розстріляти мало)))
Xodoki z Ratna - spo Показати IP 4 Грудня 2013 21:05
Mu pojixalu , ale ne dojixalu . Groshi mysumo povernytu , chu mozem sobi ostavutu ?
слава Показати IP 4 Грудня 2013 21:07
Господь зупинив цих гондурасів! Погана прикмета для ЗЕКА!
Злий Показати IP 4 Грудня 2013 22:35
Я шокований від наших тупих ментів-полішуків. Воно,бовдур,стоїть і саме не знає що має робити і кого пресувати. Хотіли ж. рванути,а вийшло як завжди.
Вас Показати IP 4 Грудня 2013 23:35
Шо за криси з ратна їхали?
иван Показати IP 5 Грудня 2013 02:40
затримаеш погано и видпустиш тоже погано :-зовсім милиции голову затуманили чого ви вси вид нее хочети ? трошки затуркани поробуй вам всим вгоди
Для роздумів, як все Показати IP 5 Грудня 2013 02:45
http://ukrpravda.ua/news/evrozveri-anatomiya-proevropeyskogo-bespredela
Ратнівчанин Показати IP 5 Грудня 2013 17:23
Вказаний факт дійсно мав місце! Міліція зупинила о 21.год 23 листопада на виїзді з Ратне два автобуси з паломниками Московського патріархату, бо думали, що це "бютівці" їдуть на Майдан! Протримавши 100 чоловік з двома водіями більше чотирьох годин на холоді, людей відправили пішки в Ратне, а комфортабельні автобуси, які мали всі необхідні дозволи і ліцензії для перевезення пасажирів, порожніми направили в Ковель! Міліція спричинила людям великі фінансові збитки і незручності, адже вночі всім, в т.ч. моїй дружині з сусідкою, довелося манівцями добиратися в Ратне та ряд віддалених населених пунктів району (у с.Велимче, с.Самари тощо). Обуренню людей міліцейському свавіллю і підлій брехні їх керівництва не має меж!!! Ратнівська районна рада одноголосно підтримала депутатський запит депутата із "Батьківщини" про цей дикий випадок і направила його для реагування у прокуратуру та міліцію!!! Чекаємо відповіді і звільнення з посад тих, хто безпідставно познущався із сотні людей, не пустивши їх на Київ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus