USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині притягнули до відповідальності 95 посадовців ДФС

22 Грудня 2015 14:22
З початку 2015 року співробітники відділу власної безпеки при Головному управлінні ДФС у Волинській області провели 185 службових перевірок на предмет дотримання антикорупційного законодавства працівниками територіальних органів ДФС у Волинській області. Про це у прес-службі ГУ ДФС у Волинській області.

Їхній результат – 85 подань керівникам органів ДФС для вжиття заходів реагування на виявлені порушення, а також притягнення до дисциплінарної відповідальності 95 посадових осіб. Вісім посадовців територіальних органів ДФС Волині за результатами перевірок – звільнено, - акцентують увагу у ВВБ при ГУ ДФС у Волинській області ГУВБ ДФС України.

Зокрема, за матеріалами відділу власної безпеки ГУ ДФС Волині склали 5 протоколів за порушення вимог Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» від 07.04.2011 №3206-VI. Водночас, до правоохоронних органів скеровано 22 матеріали щодо порушень чинного законодавства працівниками органів Головного управління ДФС у Волинській області та Волинської митниці, а також службовими особами суб’єктів господарювання для прийняття рішення та надання правової оцінки.

Саме напрацювання співробітників підрозділу власної безпеки стали підставою для відкриття 17 кримінальних проваджень щодо посадових осіб органів ДФС. Тобто, у напрямку виявлення та припинення корупційних правопорушень та злочинів з боку посадових осіб ДФС підрозділ спрацював досить ефективно,- наголошують в ГУ ДФС Волині.

Тим часом, для запобігання корупційним ризикам і проявам ВВБ постійно здійснює комплекс профілактично - роз’яснювальних заходів. Зокрема, вимоги антикорупційного законодавства працівникам органів ДФС Волині роз’яснено під час 339 бесід і виступів у трудових колективах співробітників Головного управління ДФС у Волинській області та Волинської митниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Злий Показати IP 22 Грудня 2015 16:43
Та там всіх треба звільняти і більшу половину садити!!! На митниці і далі прямо кажуть щоб давав хабара, а ні то погрожують дуууже довгим і важким оформленням. Толку з цієї писанини...
семен Показати IP 22 Грудня 2015 22:33
новий прикол!колодій рапортує про роботу,а його вже давно потрібно розтріляти за зраду Батьківщині

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus