USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині районні і селищні ради - неефективні

13 Жовтня 2014 12:29
Більшість проблем, з якими звертаються люди в селищні, сільські чи районні ради чиновники не вирішують. Яскраво це видно на прикладі Ковельщини.

Про це йшлося під час оперативної наради у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика сьогодні, 13-го жовтня.

«Минулого тижня голова облдержадміінстрації провів прийом громадян у Ковелі. До мене прийшло 34 людини. Так, 30 з них поставили запитання, які у компетенції сільських, селищних голів і керівника РДА. Лише 4 звернення стосувалися компетенції голови ОДА. Це говорить про те, що на місцях неналежно працюють. Є проблема, що коли голови РДА не можуть вирішити питання, то вони просто «зависають», адже на вищий рівень його не піднімають», - повідомив Гунчик.

Тому він звернувся до місцевих керівників, аби з питаннями, які вони не можуть розібратися, зверталися у вищі органи управління.

Про те, що волинські чиновники часто не вирішують проблемні питання людей, а дають відписки неодноразово говорив і екс-губернатор Григорій Пустовіт.

Також редакція Інформаційного агентства Волинські Новини повідомляла, що президента просять покарати волинського чиновника за безпідставне звільнення підлеглих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus