USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

На Волині родини контрактників отримуватимуть разову допомогу?

21 Березня 2016 15:03
На Волині хід 7-ї та 8-ї мобілізаційних хвиль залежатиме від кількості контрактників.

Про це стало відомо під час засідання оперативної наради у голови Волинської ОДА сьогодні, 21 березня.

Так, зі слів голови Волинської ОДА Володимира Гунчика, тривають роботи із залучення волинян до контрактної служби.

«Генеральний штаб і Міністерство оборони чітко задекларували, що контрактна форма служби повинна бути основою формування ЗСУ. І від того наскільки якісним буде підбір контрактників, залежатиме сьома та восьма хвилі мобілізації», - зазначив очільник області.

Він звернувся до міських голів, а також голів селищних та сільських рад із вимогою продовжувати роз’яснювальну роботу серед місцевого населення.

«Спеціальна робоча група повинна побувати в тих районах, де агітаційна робота проведена на не належному рівні. Під час зустрічі в Генштабі і адміністрації Президента ми обговорювали питання професіоналів та спеціалістів серед військових ЗСУ. Бо це така ж робота, як і всі, тільки особливо небезпечна. Й до неї, як і у бізнесі, повинні бути залучені професіонали», - резюмував Гунчик.

Також він закликав владних представників органів місцевого самоврядування підтримати ініціативу Горохівської РДА, що полягає у матеріальній підтримці сімей контрактників через виплату разової допомоги .

«Радив би всім створити матеріальну базу для підтримки сімей, члени яких йдуть служити за контрактом», - зазначив губернатор.

Раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що У Любомльському районі виплачуватимуть по 5 тисяч гривень усім, хто вирішив стати професійним військовим та підписав документ на проходження військової служби за контрактом. Відповідне рішенням прийняли на сесії районної ради № 7/2 від 25.02.2016 року, - йдеться на сайті Любомльської РДА. Рішенням встановлено одноразову матеріальну допомогу в розмірі 5 тисяч гривень особам, які вступають на військову службу за контрактом.
Нагадаємо, першими таку ідею підтримали горохівчани. Горохівська районна рада ухвалила рішення про матеріальне заохочення у розмірі 5 тисяч гривень громадянам, які вирішать служити за контрактом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анатоль_ Показати IP 21 Березня 2016 15:06
За це пану Гунчику-низький доземний уклін та наше спасібо!
Дядько Показати IP 21 Березня 2016 16:18
Гунчик і нижче лєжащіє керовніки, ви нас не лякай своїми хвилями мобілізації. Роз'яснювальну роботу, як колишній партійно-комсомольський функціонер, можеш почати проводи в себе вдома, своїм синам, а далі переходити до дітей інших чиновників. Второпайте нарешті, що дурних немає! В те "болото" за ваші копійки ніхто лізти не піде, бо ціна питання - життя. А ви: аби тільки втягнути, і вмити руки. Недай Боже, що трапиться - ви забули, не обіцяли, не знали... А діти ростуть далі сиотами. Нічого, бо це ж не ваші, правда? Тому не баламутьте народ, вам треба та війна - то самі туди п...здуйте!
Cem Показати IP 21 Березня 2016 17:00
Він звернувся до міських голів, а також голів селищних та сільських рад із вимогою продовжувати роз’яснювальну роботу серед місцевого населення. - Уявляю голову сільради - "ти нероба, геть із моєї сільради у військо! Там такі потрібні"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus