USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Пам’ятку для демобілізованих розроблять на Волині

24 Квітня 2015 08:16
Пам’ятку для демобілізованих планують видрукувати за кошти обласного бюджету.

Про це стало відомо під час брифінгу щодо мобілізаційних питань, який відбувся у облдержадміністрації 23 квітня.

Радник голови Волинської ОДА Борис Кондратюк нагадав, що обласна рада прийняла програму підтримки матеріально-технічного забезпечення військовослужбовців і військових частин. На її реалізацію з обласного бюджету виділили більше 16 мільйонів гривень. Окрім допомоги військовим частинам, заплановані й інші заходи.

Так, департамент соціального захисту, повідомив він, розробляє пам’ятку для демобілізованих та їх сімей. Зі слів Бориса Кондратюка, в цих пам’ятках розмістять всю корисну інформацію. На кількох десятках сторінок пояснюватиметься, як отримати посвідчення учасника бойових дій, на які пільги мають право демобілізовані, вказуватиметься порядок забезпечення засобами реабілітації, перелік організацій, які надають допомогу правову, медичну та іншу.

Він запевнив, що таку пам’ятку видадуть кожному демобілізованому. Наразі ця пам'ятка доступна у електронному варіанті на сайті облдержадміністрації
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ff Показати IP 24 Квітня 2015 08:54
гроші на друк відмиють і крапка -- хай би краще на практиці допомогли , а не знову тільки на бумажці

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus