USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.15
  • PLN 9.85 10.00

Демобілізованих бійців 51 ОМБ зустріли на Волині

21 Березня 2015 12:31
Днями до рідних домівок на Волинь повернулися для звільнення в запас по демобілізації бійці з Ковельського району, які обороняли країну в зоні АТО упродовж року: Олександр Кот з Любитова, Микола Голярчук з села Заріччя, Сергій Остапчук з села Майдан, Олег Оніщук з села Дроздні, - повідомили у відділі інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації.

У райдержадміністрації відбулася зустріч з військовослужбовцями Миколою Голярчуком та Сергієм Остапчуком. Їх привітав із поверненням до рідних домівок радник голови райдержадміністрації Вячеслав Сидорук. Разом із Миколою Голярчуком на зустрічі була його дружина, якій вручили квіти.

Від районної влади Вячеслав Сидорук вручив бійцям квіти та подарунки.

Також згодом зустріли Сергія Кравчика з села Скулина, який протягом року мужньо воював в зоні АТО.

Упродовж року Сергій пройшов нелегкий бойовий шлях. Хлопцеві і досі не віриться, що все позаду і він врешті повернувся додому. Зустріч тривала недовго, адже після виснажливої дороги боєць дуже хотів побачити рідних, які з нетерпінням удома чекали на повернення свого героя. Напередодні в Ковель з різних районів області для звільнення в запас по демобілізації прибули з Артемівська 10 демобілізованих бійців 308 бригади, які раніше служили у 51 ОМБР. З цієї нагоди на Ковельському залізничному вокзалі зустрічали волонтери та близькі військовослужбовців.

Нагадаємо, з 18 березня в державі розпочалася довгоочікувана демобілізація. На сьогодні підлягають звільненню 35300 військовослужбовців, які були призвані відповідно до Указу Президента України від 17 березня 2014 року. Загалом додому із фронту повернеться 3 тисячі 500 волинян, яких покликали до війська ще в першу хвилю мобілізації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus