USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

На Волині школярі навчаються в приміщенні дитсадка

11 Лютого 2016 16:40
Вирішити проблему сільської громади села Білин, що у Ковельському районі, довівши до завершення будівництво школи-довгобуду, закликають депутатів облради місцеві мешканці.

Про це йшлося під час другого пленарного засідання другої сесії облради сьомого скликання 10 лютого.

З депутатським запитом до голови облдержадміністрації та голови облради звернулася Галина Йовик. Вона повідомила, що до неї звернулися вчителі та батьки учнів Білинської ЗОШ 1-3 ступенів щодо невідкладного виділення коштів для добудови нового приміщення навчального закладу. Вже звели три поверхи приміщення, споруджено дах, вставлено вікна на першому та другому поверхах. Нині 139 школярів навчаються в пристосованому приміщенні колишнього дитячого садка. В наступному навчальному році до першого класу підуть ще 30 дітей. Загалом в селі налічується понад 200 дошкільнят, тому добудова нового приміщення школи є вкрай нагальною потребою, адже вже зараз учні навчаються в другу зміну.

Здача в експлуатацію школи вирішило б ще одну проблему сільської громади, яка зараз не має дитячого садочка, а батькам доводиться довозити дошкільнят до Ковеля. До переліку об’єктів, які цього року фінансуватимуться за кошти державного фонду регіонального розвитку, депутата просить внести добудову приміщення Білинської школи та передбачити можливість співфінансування об’єкта з обласного бюджету.

Депутати підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus