USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині спіймали браконьєрів, які вбили козулю

28 Листопада 2021 17:59
28 листопада працівники групи оперативного реагування ДП «Турійське ЛГ» під час рейду у загальнозоологічному заказнику місцевого значення «Озерянський» затримали браконьєрів.

Про це повідомляє пресслужба Волинського ОУЛМГ.

Чоловіки вполювали козулю. Де саме – встановлює слідство.

Проте факт браконьєрства підтвердився вже в результаті перевірки документів.

Встановлено, що чоловіки полювали із незаповненою ліцензією, не внесли необхідні відомості у картку обліку добутої дичини. Крім того, одна з рушниць теж виявилася незаконною.

Такий документ із грубими порушеннями – а саме незаповнену ліцензію – видали користувачі мисливських угідь – Ковельське «СЛАТ «Тур». За цим фактом також відбудеться перевірка.

Нині тривають слідчі дії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
читач Показати IP 28 Листопада 2021 19:05
Взяти за дупу того директора,який поставив печатку та підпис в незаповненій ліцензії і вліпити йому по повній за підробку документів,зловживання посадою,службову недбалість,корупцію і т.д. і тп.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus