USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині судитимуть працівницю банку, яка привласнила понад 350 тисяч

5 Серпня 2016 12:36
Працівницю банку судитимуть за розтрату понад 350 тисяч гривень, - повідомляє прес-служба волинської поліції.

Упродовж лютого-березня 2016 року контролер-касир однієї із філій державного банку, шляхом підроблення банківських документів, здійснила привласнення та розтрату грошових коштів, які перебували в її віданні на загальну суму 356 тисяч 824 гривні.

Працівники Управління захисту економіки у Волинській області ДЗЕ НП України забезпечили відшкодування завданих збитків у повному обсязі.

Поліцейські встановили, що контролер-касир однієї з філій державного банку, перебуваючи на посаді, будучи матеріально-відповідальною особою, шляхом підроблення банківських документів, зокрема, заявок на видачу готівки, в яких підробляла підписи клієнтів банку. Таким чином, здійснила привласнення та розтрату грошових коштів, які перебували у її віданні на загальну суму понад 350 тисяч гривень.

Правоохоронці повідомили про підозру у вчиненні правопорушень за частиною 3 статті 191 (Шахрайство) Кримінального кодексу України, частиною 4 статті 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України, частиною 3 статті 362 (Несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в електронно-обчислювальних машинах (Комп’ютерах), автоматизованих системах, комп’ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї) Кримінального кодексу України та чатиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Наразі правоохоронці скерували обвинувальний акт до Луцького міськрайонного суду Волинської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Жора М.В. Показати IP 5 Серпня 2016 12:59
Судитимуть да , але чи осудять я сумніваюся ...!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus