USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині в ДТП загинув водій мопеда

7 Червня 2017 12:51
Смертельна аварія сталася в селі Нова Лішня Іваничівського району на вулиці Ювілейній. 60-річний житель села Стара Лішня, керуючи мопедом «DELTA», в стані алкогольного сп’яніння, зіткнувся із бетонною огорожею. Внаслідок отриманих травм чоловік помер. Про це повідомили у прес-службі поліції області.

Подія трапилася учора, 06 червня близько 21:00 в селі Нова Лішня по вулиці Ювілейній. 60-річний мешканець села Стара Лішня, керуючи мопедом «DELTA», перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, зіткнувся з бетонною огорожею, впав на бордюр огорожі та вдарився головою. Внаслідок отриманих травм чоловік помер.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus