USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

У Луцьку зіграють вульгарну п'єсу

24 Березня 2015 09:29
Луцький театр «ГаРмИдЕр» та харківський театр «Арабески», спільно з п’ятіркою відібраних у Луцьку акторів, запрошують 28 березня о 18:00 на експериментальний проект — імпровізаційну виставу на основі п’єси С. І. Віткевича «Мати».

Втілення задуму стало можливим завдяки Генеральному Консульству Республіки Польща у Луцьку, яке фінансує приїзд до міста відомого співака й актора Михайла Барбари та режисера Світлани Олешко. Саме Місько зіграє головну роль Матері спільно з гармидерівсько-глядацьким акторським ансамблем. До показу дійство було лише схематично окреслене режисером Русланою Порицькою. Весь смак у тому, що народжуватиметься «щось» на очах у публіки, доповнюючись ще й «живим» шумово-музичним супроводом.

Текст Віткація (перекладений українською все тим же Михайлом Барбарою) сповнений дивацтв, відвертостей і філософії та має чимало паралелей із сучасністю. Тож навіть п’єса у чистому вигляді заслуговує вашої уваги. А те, як неординарно, а головне, — яким акторським складом, вона буде доноситися, — розвіює останні сумніви про те, чи варто цієї суботи завітати до «ГаРмИдЕра». А ще після дійства ми розраховуємо на спілкування без кордонів — сценічних та міжрегіональних.

Дійство відбудеться за адресою: вулиця Ковельська, 56

ВХІД ВІЛЬНИЙ, однак, кількість місць, обмежена, - пишуть театрали.

Анонс на сайті: http://www.garmyder.org/teatralnyj-eksperyment-luck-harkiv/
Зустріч у Facebook: https://www.facebook.com/events/1419205491715024/
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Щоздря Показати IP 24 Березня 2015 13:43
Гадості всякі. Чого лежать? Бо п`яні.
111 Показати IP 24 Березня 2015 15:15
не театр, а секта якась...а чого на рекламу Польщі працюють? бо посольство гроші дає? отак і продаємось!
222 Показати IP 24 Березня 2015 20:58
Нічого ви не розумієте в культурі і творчості!!! Все що й можете, це лише дурні коменти строчити!!! Тільки й вистачає мізків на "п`яні"!! Ці люди справді талановиті і дуже креативні!!! Ви спершу хоча б на одну виставу сходіть, а тоді вже щось доводьте, "секта" чи ще щось... І ще "не продаються", хіба вони винні,що УКРАЇНСЬКЕ МИСТЕЦТВО полякам потрібне більше ніж самим українцям??? Назвіть хоча б одного нашого волинського артиста, його пісню...??? Думаю одиниці тих, хто справді цінує "своє"!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus