USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині відкрили три нові лісові дороги

16 Липня 2017 12:45
Три нові лісові дороги відкрили у масивах ДП “Колківське ЛГ”, ДП “Поліське ЛГ” та ДП “Маневицьке ЛГ”, інформує прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Загалом було введено в експлуатацію 22,5 км лісових доріг.

Нагадаємо, днями відбулася виїзна виробнича семінар-нарада директорів лісогосподарських підприємств.

Так, зокрема, організатори семінару проінспектували якість дорожнього полотна, оглянули інфраструктуру – знаки, вказівники, інформаційно-просвітницькі білборди, рекреаційні пункти, пожежні водойми. Інтенсивний графік роботи дозволив висвітлити цілу низку інших надзвичайно важливих для лісогосподарювання тем. Зокрема, організатори семінару-наради особливу увагу загострили на методах лісовідновлення та доглядах за культурами. Не залишилися поза увагою новітні методики заготівлі деревини. Учасники семінару-наради також познайомилися з веденням еклектронного обліку деревини. А ще відвідали відбудоване Колківське та капітально реконструйоване Осницьке лісництва. Не оминули увагою і тему ведення мисливського господарства, побувавши на мисливському комплексі ДП “Маневицьке ЛГ”, де оглянули вольєр для диких свиней, фазанарій, будиночок мисливця.



Сергій Цюриць
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
51 омбр(позор) Показати IP 16 Липня 2017 13:43
коментар було видалено
бритва оккама Показати IP 16 Липня 2017 15:43
судячи по останньому фото,лісникам скоро у декретну відпустку...
5 Показати IP 16 Липня 2017 17:54
У селі Скреготівка Ківерцівського району яке розташоване серед лісу селяни масово крадуть деревину і продають в сусіднє село підприємцю з Рівненського села Деражне. Чому ніхто не слідкує за таким неподобством?
пятому ! до 5 Показати IP 19 Липня 2017 20:36
а чому ти неперекриєш дорогу на деражне ? нехай в скриготівці ківерецького району продають.
До бритви Показати IP 16 Липня 2017 21:25
Лісників худих не буває,єдині люди які радіють підвищенню пенсійного віку(стажу роботи).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus