USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

На Волині водій Ford з дітьми у багажнику врізався у дерево, загинуло 3 людини: винуватця ДТП покарали умовно

17 Жовтня 2023 14:45
Поверталися з відпочинку на озері, везли чотирьох дітей у багажнику і на швидкості врізалися у дерево. У смертельній ДТП, яка сталася на Горохівщині два роки тому, обірвалося життя двох дорослих та однієї дитини. Місцевий райсуд оголосив водієві вирок – шість років ув'язнення. Він та потерпілі подали апеляції.

Про це повідомляє телеканал Аверс.

Того трагічного дня кілька сімей вирішили відпочити на озері. Через грозу поверталися додому. Загалом у легковику було п’ять дорослих і семеро дітей. Як вказано у матеріалах справи, водій їхав зі швидкістю 100 кілометрів на годину. Серед загиблих була і його дружина.
На одному з судових засідань він так пояснював причини аварії: «Дорогою додому в автомобілі почали вживати алкогольні напої, кричати та сваритись. Один із пасажирів почав крутити в автомобілі кондиціонер. Перед самою аварією дорогу переходила жінка з коровою. В цей момент інший пасажир почав крутити музику. Він зробив йому зауваження, бо це заважали йому керувати, однак автомобіль не зупиняв. Щоб не збити жінку з коровою, взяв правіше, а ще один пасажир кричав, щоб бив корову. Минувши вказану жінку з коровою, почав вивертати та гальмувати, однак автомобіль не вивертався і не зупинявся. Після цього вдарився в дерево».

Читати ще: Втікали від бурі: подробиці смертельної ДТП на Волині із 12 людьми в легковику

Апеляційний суд зменшив термін ув'язнення до п’яти років. Водночас чоловіка звільнили від відбування покарання і присудили три роки умовного терміну. Після аварії він отримав інвалідність. Нині має на утриманні двох малолітніх дітей, які залишилися без мами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus