USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині водій-втікач збив велосипедистку

6 Листопада 2016 19:49
Автомобіль на швидкості збив жінку, яка їхала велосипедом в одному напрямку з авто. Після удару автомобіль ще десятки метрів протягнув жінку по дорозі. Удар був настільки сильним, що його почули сусіди і повибігали на дорогу.

Про це повідомляє «Район.Шацьк».

У неділю, 6 листопада, на вулицях районного центру Шацьк трапилися дві дорожньо-транспортні пригоди. В одній з аварій постраждала жінка.

В вечірню пору, коли надворі почало темніти, автомобіль, що їхав з центру селища в напрямку Світязя, врізався в електроопору. Стовп упав, перегородивши проїжджу частину дороги. Ліхтар вуличного освітлення лишився висіти на проводах.



Це відбулося на вулиці Шковороди, навпроти відділення «Нової пошти». Автомобіль розвернувся і втік з місця аварії.

Свідок, на очах якого відбулася ДТП, стверджує, що автомобіль «Опель» чорного кольору рухався з шаленою швидкістю. В аварії ніхто не постраждав. На місце події оперативно прибули працівники Шацького відділення поліції та електрики. Останні усунули небезпечні для людей наслідки обірваних дротів та звільнили дорогу від електроопори.

Зафіксувавши факт аварії, представники поліції отримали повідомлення про ще одне ДТП. Пригода трапилася на вулиці Незалежності, біля пам’ятника Невідомому солдату. Там автомобіль на швидкості збив жінку, яка їхала велосипедом в одному напрямку з авто.

Після удару автомобіль ще десятки метрів протягнув жінку по дорозі. Удар був настільки сильним, що його почули сусіди і повибігали на дорогу.



Медики, які швидко прибули на місце події, повезли жінку в Любомльську лікарню. Як розповіли свідки, потерпілою виявилася жителька Шацька, вона скаржилася на біль у шиї та плечі, проте могла ще розмовляти.

На дорозі в діаметрі 50 метрів були розкидані рештки потрощеного пластикового відра, хризантеми, хліб, тарілка – те, що жінка мала при собі. Зловмисник втік з місця події, не надавши потерпілій першої допомоги і не викликавши швидку.

Утім, далеко втекти йому не вдасться, оскільки на дорозі він лишив номерні знаки свого автомобіля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Васьо Показати IP 7 Листопада 2016 02:05
Стовп збили їхавши з Світязя , а не навпаки . https://www.youtube.com/watch?edit=vd&v=sjMp0Ch70cM

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus