USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині ворожка «зняла порчу» за 56 тис. грн

28 Вересня 2018 14:29
У Нововолинську засудили шахрайку, яка видурила у потерпілої 56 тис грн. за "зняття порчі".

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

Прокурори Нововолинського відділу Володимир-Волинської прокуратури підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про шахрайство, вчинене 38-річною мешканкою села Новосілки Володимир-Волинського району.

Судима уже за шахрайство матір трьох неповнолітніх дітей упродовж січня-лютого 2018 року під приводом "зняття порчі" видурила у мешканки шахтарського міста 56 тис. грн.

Аби син, як і обіцяла ворожка, припинив пиячити, жінка напозичалася грошей у рідних і знайомих та взяла кредит у банку. Коли ж шахрайка, яка обіцяла після проведення усіх необхідних ритуалів гроші повернути, припинила виходити на зв'язок, потерпіла звернулася до правоохоронців. У результаті спритниця повернула їй понад 11 тис. грн.

Нововолинський міський суд, визнав обвинувачену винною у шахрайстві, призначив їй покарання у виді одного року та шести місяців позбавлення волі зі встановленням 2-річного іспитового строку. Окрім того, суд, задоволивши цивільний позов, зобов’язав шахрайку повернути потерпілій усю суму видурених коштів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 28 Вересня 2018 14:43
Я б дешевше зняв.
zlotniy Показати IP 28 Вересня 2018 23:37
Доки люди будуть вірити у всіляку бурду, будуть такі шахраї які на них наживаються...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus