USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині втратили 12 мільйонів бюджетних гривень

26 Травня 2014 21:00
Держфініспекція в області упродовж квітня-травня цього року здійснила 470 перевірок, більшість з них - на виконання постанови Кабміну № 65 «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету». Таким чином намагалися виявити, чи достовірні обсяги кредиторської заборгованості розпорядників та одержувачів коштів державного та місцевих бюджетів.

Про це стало відомо під час оперативної наради голови ОДА сьогодні, 26 травня.

Зі слів начальника державної фінансової інспекції в області Анатолія Омельчука ревізори виявили порушень на суму вдвічі більшу, ніж торік за аналогічний період.

Згідно з результатами перевірок Держфініспекція виявила порушення, які призвели до втрат ресурсів на 12,5 мільйона гривень.

Відшкодування збитків у області становить 76,8%. З 12,5 мільйона гривень в бюджет повернулося 9,6 мільйона гривень.

Нагадаємо, фініспекція оприлюднила частину результатів. Зокрема, йдеться про перевірку підприємств «Волиньторф» та «Волиньвугілля», діяльність департаментів ОДА та використання капітальних видатків. Також перевірили те, як на Волині здійснювалися тендерні закупівлі.

Унаслідок перевірок, до правоохоронних органів передали 17 матеріалів контрольних заходів. За матеріалами перевірок також розпочато 9 досудових розслідувань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 27 Травня 2014 07:12
Романюк і Еремеев рулять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus