USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

На Волині виділять кошти для швидкого створення нових військ

20 Січня 2015 18:01
Понад 2 мільйона гривень передбачають для нових військових підрозділів, які, у разі оголошення «особливого періоду», можуть охороняти мости, стратегічні об’єкти Волині й стоятимуть на блокпостах.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики сьогодні, 20-го січня.

«Якщо поступає сигнал про «особливий період», то за короткий час військкомати створюють нові підрозділи, які будуть підпорядковуватися раді оборони області і військовому комісаріату. Вони будуть оберігати об’єкти інфраструктури, посилюватимуть прикордонні пости, створюватимуть блокпости на території області. На «особливий період» їх утриманням займається громада. Єдине - Міністерство ЗСУ дає зброю», - поінформував голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик.

На їхнє утримання бюджетна комісія затвердила 2,15 мільйона гривень й рекомендують депутатам обласної ради ухвалити це фінансування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus