USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині виявили незаконну порубку лісу

15 Січня 2016 17:40
Працівники Деревківського лісництва, що належить до Любешівського лісомисливського господарства, виявили незаконну порубку сосен. Вони побачили злодіїв і викликали поліцейських.

Про це повідомили у прес-службі ГУ НП у Волинській обалсті.

Про пригоду Любешівське відділення поліції за номером «102» повідомив інженера охорони та захисту лісу. На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група.

Під час першочергових заходів, правоохоронці встановили, що кримінальне правопорушення скоїли четверо мешканців Любешівського району. Чоловіки встигли зрізати п’ять сосен.

«Відомості внесені до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за статтею 246 (Незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України, – повідомив начальник Любешівськоговідділу поліції ГУ Національної поліції у Волинській області Олег Матчук. – Санкція статті передбачає покарання від штрафу до трьох років позбавлення волі. Триває перевірка».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
МИЛИЦІЯ КОВЕЛЯ Показати IP 15 Січня 2016 22:13
У НАС КРАДУТЬ ФУРАМИ КАМАЗАМИ УРАЛАМИ І УСЬО ОКЄЙ
сусід Показати IP 15 Січня 2016 22:56
а де була поліція коли котеленець віз крадений камаз дуба,чи тому злодюзі все з рук сходить бо він панок директор
iнжинер любашiвець Показати IP 16 Січня 2016 20:52
Шановнi залиште в спокою нашого дiректора, в нього вiдкрилось друге дихання з нашою молодою не грамотною за то сексуальной юристкою яку майже кожен день возять в луцьк i з луцька на дiректорськiй машинi ну крiм этих днiв коли вона ночуэ в нагого шефа.
руслан Показати IP 17 Січня 2016 01:49
воно постійно така крадіжка і нічого тут. смішно! в силі люди на цьому і живуть!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus