USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині виявили підпільний цех паливно-мастильних матеріалів

11 Лютого 2016 11:54
На Волині в рамках досудового розслідування, в ході операції «Акциз 2016» припинено діяльність підпільного цеху по змішуванню, розливу та реалізації недоброякісних паливно-мастильних матеріалів, – інформує оперативне управління ГУ ДФС у Волинській області, – повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Зокрема, оперативники ГУ ДФС у Волинській області встановили, що незаконне підпільне виробництво діяло у місті Устилуг Волинської області.

В ході досудового слідства на підставі ухвали Луцького міськрайонного суду співробітники оперативного та слідчого управлінь ФР ГУ ДФС у Волинській області провели обшуки за двома адресами, де зосереджувалася нелегальна діяльність.

Відтак, правоохоронці під час обшуку виявили та вилучили обладнання, що забезпечувало змішування та розлив дизельного палива та резервуари, в яких воно знаходилося. Крім того, виявлено та вилучено 16100 літрів дизельного пального.

Загалом за результатами проведених заходів вилучено підакцизних товарів на суму 240 тисяч гривень та обладнання для змішування, зберігання та розливу пального на суму 10 тисяч гривень.

ОПЕРАЦІЯ «АКЦИЗ-2016»

Опубліковано ДФС у Волинській області 11 лютого 2016 р.


Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Іван Показати IP 11 Лютого 2016 12:11
Євро 5. В Луцьку теж на колишніх заводах купа складів, де нелагально продають топливо і всяке технічне масло по підставним документам.
АСАВ Показати IP 11 Лютого 2016 12:41
А хто цим займаэться якщо не самі співробітники оперативного та слідчого управлінь ФР ГУ ДФС у Волинській області аба ще якась шваль мусарска. Прибрали конкурентів...
аааааааа Показати IP 11 Лютого 2016 14:23
а гроші ну дуже треба!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus