USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Поблизу Луцька виявили підпільний цех з виробництва горілки та цигарок

8 Жовтня 2019 11:31
У жителя Рованців працівники податкової міліції виявили підпільний цех із виробництва горілки.

У травні цього року правоохоронці вже виявляли діяльність цього незаконного виробництва, – інформує оперативне управління ГУ ДФС у Волинській області.

У ході досудового розслідування у кримінальному провадженні за ч.1 ст. 199 та ч.1 ст. 204 Кримінального кодексу України встановлено, що в Луцькому районі функціонує підпільний цех, в якому здійснюється незаконне кустарне виготовлення алкогольних напоїв. Весь цикл незаконного виробництва, що здійснювалося у неприйнятних санітарних умовах, співробітники оперативного та слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС на Волині документально зафіксували під час проведення огляду вказаного приміщення.

Самого ж організатора затримали у Ківерцях, він саме транспортував задля збуту значну партію незаконно виготовлених горілчаних та тютюнових виробів. За попередньою інформацією встановлено, що зловмисник реалізовував власно виготовлений фальсифікат у сільських місцевостях Волинської області.

У результаті проведення заходів вилучено 760 літрів рідини з характерним запахом спирту, понад 650 літрів готової горілчаної продукції, розлитої в тару «Bag in box», понад 400 пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка, пластикову тару, шланги, лійки, спиртометри, що використовувались в ході здійснення протиправної діяльності.

Крім того, вилучено транспортний засіб, який використовувався для незаконного транспортування та розповсюдження фальсифікату. Орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить близько 600 тисяч гривень. Наразі вирішується питання про призначення судових експертиз та накладення арешту на товарно-матеріальні цінності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ось Показати IP 8 Жовтня 2019 11:35
В травні вже виявляли, тепер конфіскат закінчився, пішли знову виявляти))) Наступний рейд буде перед новорічними святами)))
Виборець Показати IP 8 Жовтня 2019 11:59
Рованці? Та неможе бути. Це ж село віруючих людей.
40 до Виборець Показати IP 8 Жовтня 2019 12:30
In God we trust написано на 100$.
Ярослав до Виборець Показати IP 8 Жовтня 2019 14:54
Ні, це село бізнесменів!
Фіма до Виборець Показати IP 8 Жовтня 2019 15:05
Тож не для братів з сестрами, вони не вживають, то все для людей...
Саша Показати IP 8 Жовтня 2019 12:00
А що Петя Нестерук з Ківерець?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus