USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На Волині визначили гідних отримати обласну премію для освітян

30 Серпня 2018 15:54
П’ятеро освітян з різних районів Волині стали кандидатами на здобуття обласної премії імені Й. В. Гошовського за заслуги у сфері освіти.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму 30 серпня.

Члени комісії рейтинговим голосуванням серед 8 кандидатівна відзначення у 2018 році Премією імені Й. В. Гошовського за заслуги у сфері освіти визначили п’ятьох освітян.

На премію претендували директор Маневицького районного центру творчості дітей та юнацтва Валентина Ковальчук, вчителька історії та правознавства НВК «Ківерцівська ЗОШ І ступеня – Ківерцівська районна гімназія» Вікторія Попович, художній керівник «Народного художнього колективу» - ансамблю танцю «Барвінок» комунального позашкільного навчального закладу «Ковельський палац учнівської молоді імені Івана Франка» Любов Ризванюк, вчитель музичного мистецтва і художньої культури Луцького НВК «Гімназія № 14 імені Василя Сухомлинського» Олег Романюк, директор Підгайцівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – гімназія» Жанна Скороход, вчителька фізики та астрономії Володимир-Волинської гімназії імені Олександра Цинкаловського Майя Степанченко, вчитель фізики та математики загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Шельвів Локачинського району Іван Фенюк та директор Рожищенського НВК №4 «ЗОШ І-ІІІ ступенів – гімназія» Юрій Яблонський.

Відповідно рейтингового голосування членів комісії, під час сесії рекомендували підтримати кандидатури Валентини Ковальчук, Любові Ризванюк, Майї Степанченко, Івана Фенюка та Юрія Яблонського.

Усього з 2009 року премію отримали 35 осіб, в тому числі: чотири представники Локачинського району; по три представники обласних закладів, міста Луцька, Любешівського, Ратнівського районів; два – міст Ковеля, Нововолинська, Ківерцівського, Ковельського, Рожищенського, Шацького районів; по одному – районів Володимир-Волинського, Горохівського, Іваничівського, Луцького, Маневицького, Старовижівського, Турійського районів.

Серед нагороджених було 27 жінок та 8 чоловіків.

За сферою освітньої діяльності це були: представники загальноосвітніх навчальних закладів – 29, позашкільних навчальних закладів – 5, професійно-технічних – 1.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus